Ošklivé káčátko

Přečtěte si o tématu Ošklivé káčátko. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Ošklivé káčátko, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Ošklivé káčátko.
RECENZE: Sony Xperia XA2 — z ošklivého káčátka bujarou modelkou

RECENZE: Sony Xperia XA2 — z ošklivého káčátka bujarou modelkou

** Xperia XA2 již nevypadá jako omyl japonského designéra ** Vylepšení přišla snad ve všech směrech a jsou to vylepšení znatelná ** Tenhle kousek se prostě povedl již od prvního pohledu **

Jakub Vrbacký|25

Střední třídaXperiaRecenze
Nokia 2310: ošklivé káčátko (test)

Nokia 2310: ošklivé káčátko (test)

Nokia 2310 je dalším telefonem v nabídce Nokie určeným pro nenáročné uživatele. Její funkční výbava je pouze základní a vychází z rok starého modelu 1600. Zaujmout tak může jen velmi extravagantním designem, který se ovšem nemusí líbit každému, a vestavěným FM rádiem.

Jan Horalík|34

Samsung Z550 naživo: vybavte se pro 3G

Samsung Z550 naživo: vybavte se pro 3G

I když není Samsung Z550 žádný krasavec, funkční výbavou předčí většinu dnešních telefonů na trhu. Podpora sítí třetí generace, dvoumegapixelový fotoaparát, jemný displej, rozsáhlé možnosti pro ukládání datových souborů,... Co víc si přát?

Ivo Mareček|14

Mobily, které se nepovedly

Mobily, které se nepovedly

Každý výrobce někdy zařadil do své nabídky produkt, který se neuchytil a neměl předpokládaný úspěch. Týká se to samozřejmě i mobilních telefonů. Které mobily doplatily na svoji příliš velkou extravaganci, špatné načasování nebo vysoce nasazenou cenu a staly se propadáky?

David Polesný|93

Eurotel Dataphone potřetí (velký test)

Eurotel Dataphone potřetí (velký test)

Eurotel Dataphone III navazuje na zavedenou tradici komunikátorů s operačním systémem Windows Mobile. Třetí verze přichází s vysouvací klávesnicí, Wi-Fi, nejnovější verzí operačního systému a několika dalšími vylepšeními. Stejný produkt prodává pod názvem MDA III i T-Mobile.

Jiří Kuruc|72