Aplikace Můj Vodafone slaví milionté stažení

Zákazníci Vodafonu si již milionkrát stáhli prostřednictvím Google Play, App Store nebo Windows Phone Store aplikaci, která jim umožňuje spravovat zákaznický účet prakticky odkudkoli. Za jubilejní stažení aplikace operátor uživatele odmění.
Aplikace Můj Vodafone slaví milionté stažení

V listopadu a prosinci 2015 bylo poprvé v historii víc než 50 % všech zákaznických požadavků řešeno přes smartphony a tablety, tedy přes mobilní aplikaci Můj Vodafone a muj.vodafone.cz. Meziroční nárůst zákaznických požadavků přes aplikace činil 57 % (v porovnání se stejným obdobím roku 2014) a za poslední 3 roky dokonce 807 %.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Od srpna 2015 navíc aplikace poskytuje výhody jako soutěž o chytré hodinky nebo vánoční nabídku jen pro její uživatele. Pro ty, kteří se chystají letos na hory do zahraničí, nabídne možnost cestovního pojištění od AXA Assistance se slevou 54 %.

V druhé polovině února bude k dispozici ke stažení aktualizace aplikace se zcela novým vzhledem, která je výsledkem několikaměsíčního uživatelského testování. Uživatelé se mohou těšit na přehlednější menu, ale také nastavení svých datových služeb na jedno kliknutí v nativním rozhraní. Zákazník tak bude mít vždy přímo ze své kapsy přehled, jestli má zapnuté rychlé připojení na internet i po vyčerpání balíčku, nebo se mu data zpomalí. Nastavení lze samozřejmě kdykoliv změnit.

V dohledné době zákazníkům můžeme slíbit další novinky. V aplikaci se budou změny týkat zjednodušení a lepšího zabezpečení plateb za služby nebo dobíjení a přihlašování. Překvapení mohou zákazníci čekat zejména v oblasti odměňování přes aplikaci.

Za milionté stažení aplikace Vodafone jubilejního uživatele obdaroval. Výherkyní se stala majitelka studentského tarifu z Kopřivnice, která si nainstalovala aplikaci na doporučení kamarádů, aby mohla využít 100 GB dat z vánoční nabídky. Předtím o aplikaci Můj Vodafone neslyšela. Její starý telefon s operačním systémem Android nepodporoval LTE. Odnesla si však nový iPhone 6s a 1 000 000 MB dat na celý rok. Už nyní je jisté, že s čerpáním dat nebude mít problém.

Výdaje pod kontrolou a vždy něco navíc

Aplikace dosahuje standardně vysokého uživatelského hodnocení 4 – 4,5 hvězdiček z 5ti možných. Pro přehled o útratě, vyúčtování, možnosti zaplacení nebo čerpání volných jednotek slouží již od dubna 2012. V průběhu let jsme přidali do aplikace možnost zkontrolovat stav svého požadavku nebo reklamace, včetně předpokládaného data vyřešení, přehled všech aktivních služeb, widgety pro iOS a Android pro rychlý náhled na čerpání dat, pro iPhone možnost přihlášení pomocí otisku prstu tzv. Touch ID, nebo roamingovou kalkulačku a mnoho dalšího. Celkový počet aktivních uživatelů je 520 000.

Další informace o aplikaci a stažení na www.vodafone.cz/muj-vodafone

Témata článku: Vodafone, Tiskové zprávy

Srovnali jsme tarify: Vodafone si počkal a poráží T-Mobile. Vyhrát ale může ještě O2

** T-Mobile změří síly s Vodafonem. O2 je v tuto chvíli více méně ze hry ** Nejlevnějších 10 GB má T-Mobile, s voláním a SMS zase Vodafone ** Je to k nevíře, ale operátoři si po letech začínají konkurovat

14.  5.  2017 | Pospíšil Aleš | 10

Datové jaro jede naplno. Vodafone poslal FUP na čtyřnásobek a čekáme na O2

** Vodafone otevřel stavidla, zvednul FUP limity a překonal T-Mobile. ** Oba však za své služby chtějí hodně peněz. Začíná se na 777 Kč. ** O2 by mohlo skočit po lidech, kteří tolik utrácet nechtějí.

14.  5.  2017 | Kůžel Filip, Láska Jan | 46

TOP 10: Nejprodávanější smartphony v Česku za duben 2017

** Zákazníci mají největší zájem o smartphony za cenu do 7 tisíc ** Ze značek se nejvíc daří Samsungu a Huawei ** Z vlajkových modelů se do žebříčku dostaly jen dva

11.  5.  2017 | Láska Jan | 10