Český Telecom: nový vysokorychlostní Internet Expres Start již od 520 Kč měsíčně

Od začátku srpna nabízí ČESKÝ TELECOM novou variantu vysokorychlostního přístupu na internet – INTERNET EXPRES START, který za 520,-Kč měsíčně nabízí až 5krát vyšší rychlost než klasické vytáčené připojení.
Zákazník není limitován přeneseným objemem dat ani časem stráveným na internetu. Zároveň si může ke službě objednat cenově zvýhodněné hovorové tarify Telefon Universal nebo Telefon Universal Dialog s velmi výhodnou minutovou tarifikací nebo novou možností účtování za hovor. ČESKÝ TELECOM rovněž rozšířil dostupnost vysokorychlostního přístupu ze současných 3 km od ústředny na 3,4 km u služby Internet Expres (512 kb/s) a na 3,8 km u nové služby Internet Expres Start (256 kb/s).

„Nový INTERNET EXPRES START je určen pro zákazníky, kteří na internetu hledají a získávají informace a nechtějí být omezováni časovými pásmy nebo množstvím přenesených dat,“ říká David Duroň, výkonný ředitel pro marketing. „ČESKÝ TELECOM také přichází s poměrně agresivní cenovou politikou a věří, že tato nabídka již přesvědčí také velkou část zákazníků, kteří o pořízení internetu teprve stále uvažují,“ dodává.

INTERNET EXPRES START nabízí maximální rychlost 256 kb/s pro download a 64 kb/s pro upload. Na službu je aplikována Fair User Policy (FUP) tak, aby byla zaručena dostupnost a maximální rychlost pro všechny uživatele služby bez rozdílu. Základní varianta služby ke stávajícímu hlasovému tarifu je nabízena za zaváděcí cenu 520,-Kč + DPH a varianta s hlasovými tarify Telefon Universal pak za 799,-Kč. “Jednou z bariér pořízení internetu jsou zřizovací poplatky, proto jsme nabídku zpříjemnili aktivačním poplatkem za symbolickou 1 korunu. Zřízení za 1 Kč se týká i zákazníků, kteří pevnou linku vůbec nemají. Jako bonus dáváme ke zřízení pevné linky 300 SMS ZDARMA“, říká Duroň.

Všechny služby vysokorychlostního připojení k internetu typu Internet Expres či Internet Broadband je možné využívat pro stahování multimediálního obsahu z filmového a hudebního portálu Starzone.cz.

Součástí služeb INTERNET EXPRES START je zdarma schránka elektronické pošty s kapacitou 30 MB a webový prostor na serveru ČESKÉHO TELECOMU o stejné velikosti. Jako doplňkovou službu si pak lze doobjednat „antivirovou ochranu“ chránící počítač před stále agresivnějšími viry, v případě požadavku na nejvyšší ochranu je doporučována „ochrana proti útokům z internetu“ neboli firewall.

Do konce srpna bude vysokorychlostní internet dostupný na 75 nových lokalitách a ve 29 ze stávajících 396 oblastí se významně rozšíří kapacita, což zvýší celkové pokrytí na téměř 70% všech telefonních linek provozovaných ČESKÝM TELECOMEM. Služba tak bude dostupná až pro 2,5 milionu zákazníků po celé České republice. Velký zájem o Internet Expres přimělo ČESKÝ TELECOM přehodnotit své plány na rozšiřování, a tak místo původních 180 lokalit bude do konce roku zprovozněno celých 300 nových lokalit.
Diskuze (2) Další článek: Jaké jsou nejoblíbenější vyzváněcí melodie?

Témata článku: