Livesport má 20 milionů stažených aplikací a pořádá první Livesport Talk

Mobilní aplikaci české společnosti Livesport si stáhlo už více než dvacet milionů uživatelů po celém světě. Přímo v mobilu nebo tabletu tak mají zdarma nejrychlejší sportovní informace a výsledky z více než 30 sportů. Mobilní aplikaci uvedla společnost na trh na konci roku 2013. Livesport provozuje i desítky webů ve zhruba 30 jazycích, které každý měsíc sleduje přes 65 milionů lidí po celém světě, přičemž milion z nich je z České republiky.

O aplikací Livesport se nyní stará sedmičlenný tým českých vývojářů. V době vrcholů sportovních sezón, například při fotbalových nebo hokejových mistrovstvích, je aplikace pod obrovským náporem, a přesto musí spolehlivě  a rychle fungovat. Pomáhá tomu i Djanga: mimořádně užitečná kombinace hardwaru a softwaru, která automaticky provádí unit, integrační i UI testy všech aplikací. Praktickou ukázku Djanga v akci a také vývojáře, kteří za aplikací stojí, můžete brzy potkat i osobně. Ve čtvrtek 13. října od 17:30 v pražském Hubu na Smíchově totiž pro zájemce pořádají první Livesport Talk. Setkání je pro zájemce zdarma, ale kvůli omezené kapacitě je třeba se předem registrovat na webu http://www.livesport.eu/talk/. Můžete tam potkat mimo jiné i Pavla Cvetlera, který za aplikací a jejím vývojem stojí od úplného začátku.

Livesport je ryze česká firma a na trhu působí od roku 2006. Všechny své weby i mobilní aplikace i weby vyvíjí ze své pražské centrály v Nových Butovicích.

Témata článku: Mobilní aplikace, Tiskové zprávy

Tenhle trik od Googlu vykouzlí úžasné noční fotky. Srovnejte je s normální zrnitou mazanicí

** Postavit mobil na stativ a fotit „na dlouhý čas“ umí kde kdo. ** Google Labs jdou dál. Takových snímků pořídí 64. ** Algoritmy z nich pak vykouzlí neuvěřitelnou podívanou.

27.  4.  2017 | Kůžel Filip | 31

Socratic: Tahle appka zvládne matematiku za vás

23.  4.  2017 | Miksa Martin | 3

Aplikace pro Android, bez kterých nedokážu žít [Filip Kůžel]