USaddress.com: Jak ušetřit na speciálních nabídkách Black Friday, Cyber Monday a Vánoce

Stále více Čechů nakupuje v zahraničí, a Spojené státy se tak stávají jednou z nejoblíbenějších nákupních destinací. O něco více než jedna pětina Čechů objednává produkty z USA alespoň jednou ročně. Pokud hledáte speciální nabídky, budou pro vás nadcházející týdny představovat hotové žně díky svátečním slevovým akcím Black Friday a Cyber Monday. Než kliknete na tlačítko Buy Now! s využitím služby USaddress.com, která usnadňuje nákupy z USA, máme pro vás několik užitečných rad.

Podle studie, kterou provedla organizace GfK z pověření společnosti PayPal patří mezi hlavní důvody, proč Češi nakupují ve Spojených státech, možnost koupit produkty, které v naší zemi nejsou dostupné (32 %), a zboží vyšší kvality (13 %). Jak můžeme dosáhnout toho, aby nákupy z USA byly ještě snazší a přínosnější?

Ověřte si nabídky v různých obchodech

V zahraničních online obchodech Češi nejraději nakupují oblečení (39 %), elektroniku (28 %) a také hračky a zboží pro kutily (15 %) spolu se šperky a hodinkami (15 %). Giganti elektronického obchodování, jako je Amazon, ale nejsou jediným místem, kde tyto produkty najdete. Zkuste si na internetu vyhledat menší weby nabízející produkty, které jsou k dispozici za atraktivní ceny nebo které nejsou v České republice dostupné. Vyhlédnuté zboží můžete objednávat přímo z online obchodu, ale také prostřednictvím služeb, jako je USaddress.com, které vám pomohou objednávku bezpečně zaplatit a nechat si ji zaslat na uvedenou adresu kdekoli na světě.

Získejte bezplatnou doručovací adresu v USA

Zaslání balíčku do České republiky z USA může být pro některé z nás docela problém a hlavním důvodem je... že tam nežijeme. Vzdálenost už ale nemusí představovat problém! Díky službě USaddress, kterou je teď možné používat i v České republice, si můžete „vytvořit“ vlastní adresu v USA jenom pro potřeby zaslání zboží do zahraničí. Registrace vás nebude stát ani korunu a zvládnete ji během chvilky. Až vaše objednávka dorazí do logistického centra, dostanete upozornění, a po zaplacení bude zásilka odeslána přímo k vám domů.

Volte spolehlivé zprostředkovatele plateb

Jak ukazuje studie provedená organizací GfK z pověření společnosti PayPal, 7 % Čechů při nákupu ze zahraničního online obchodu opustilo zboží umístěné v košíku, protože měli pochybnosti, zda budou jejich osobní nebo finanční údaje v bezpečí. Až budete objednávat zboží ze zámoří, ujistěte se, že obchod nabízí platbu prostřednictvím spolehlivého a bezpečného systému, jako je PayPal, který volí 36 % spotřebitelů v České republice nakupujících zboží ze zahraničí. Nezapomeňte: na prvním místě je bezpečí!

Spojte několik zásilek do jedné

Zboží ze zahraničních online obchodů si objednává stále více Čechů, ale přesto mají pocit, že vysoká cena doručení produktu ze zahraničí (39 %) a nutnost zaregistrovat se na webu (24 %) představují při nákupech překážku. Náklady na doručení je možné snížit pomocí služeb, jako je USaddress.com, sloučením objednávek. To znamená, že několik menších zásilek spojíte do jedné. Web vám také ukáže odhadovaný poplatek za doručení do České republiky. Nezapomeňte ale, že na doručení zakoupeného zboží z USA se mohou vztahovat další cla a daně.

V neposlední řadě: nepropadněte nákupní horečce

Výprodeje na nás působí různě – některé z nás zlákají, jen pokud se týkají produktu, který jsme si stejně chtěli koupit, jiní klidně koupí něco naprosto nepotřebného jenom proto, že zboží bylo ve výprodeji. Měli bychom ale zachovat chladnou hlavu a neskočit na různé marketingové triky. Podle služby Statista dosáhl obrat během akce Black Friday v loňském roce ve Spojených státech celkové výše 1,66 miliardy USD. Jakou částku se chystáte utratit letos vy?

Další článek: O2 zařadí do nabídky Apple Watch 2. Pořídit je můžete i na splátky

Témata článku: