Vodafone začne vysílat nový dokumentární seriál

1. března 2006
T-Mobile: ceny mobilů na březen
Začíná třetí pokračování dokumentárního seriálu Dvanáct odvážných o originálních českých podnikatelích, které na televizní obrazovku nominovala veřejnost. Seriál, jehož duchovním otcem je Oskar, pokračuje pod producentským vedením nové značky Vodafone.
Televize Prima bude Dvanáct odvážných vysílat od 5. března každou neděli po 13:50.

„V rámci nominačního procesu jsme dostali 337 tipů na zajímavé české podnikatele, ze kterých vybrala odborná porota dvanáct finalistů, jejichž příběhy mají sílu inspirovat k podnikání ostatní,“ říká Igor Přerovský, viceprezident pro značku a komunikaci Vodafonu. „Nominace pocházely jak od široké veřejnosti, tak od zaměstnanců naší společnosti,“ doplňuje Přerovský.

Vodafone produkoval ve spolupráci se společností Febio již dvě série Dvanácti odvážných (2004 a 2005), které se setkaly s velkou diváckou odezvou – každou epizodu sledovalo v průměru půl miliónu diváků televize Prima.

„V letošním roce jsme přesunuli vysílací čas Dvanácti odvážných na neděli po 13:50, kde předpokládáme ještě lepší zásah cílové divácké skupiny,“ říká Miloš Zahradník, ředitel programu televize Prima. Diváci budou mít možnost sledovat Dvanáct odvážných každou neděli od března do května.

„Tipy veřejnosti do letošní série dokazují, že Češi umí ocenit odvážné podnikatele s originálním podnikatelským příběhem,“ říká Fero Fenič, ředitel Febia. Také na letošní sérii se podílela česká dokumentaristická špička např. Olga Sommerová („O čem sní ženy“) nebo Roman Vávra („Čert ví proč“), ale i nové talenty (Linda Jablonská, Jakub Sommer), které tak dostaly šanci točit pro renomovaný cyklus.

Letošní dvanáctka odvážných podnikatelů je ve znamení vyššího zastoupení žen (5) ve srovnání s předcházejícími sériemi. Diváci se tak mohou těšit např. na majitelku největší školy orientálních tanců u nás, výrobce kosmetiky z konopí nebo podnikatelku z Valašska s jejímiž hokejovými puky se hraje na olympiádách.

Váš názor Další článek: T-Mobile: ceny mobilů na březen

Témata článku: