Typ displejů

Přečtěte si o tématu Typ displejů. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Typ displejů, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Typ displejů.
Otestovali jsme 12 Androidů do 6 500 Kč [megatest]

Otestovali jsme 12 Androidů do 6 500 Kč [megatest]

Správně vybrat v moři smartphonů není snadné. Měsíc jsme trápili 12 Androidů různých značek a parametrů, abychom oddělili zrno od plev!

Filip Kůžel, |98

Červencové Mobility: vše o roamingu + DÁREK

Červencové Mobility: vše o roamingu + DÁREK

Uběhl měsíc a na stánky se dostává nejnovější číslo časopisu Mobility. Vzhledem k letnímu období a prázdninám jsme nemohli zvolit jiné hlavní téma než roaming. Podívali jsme se ale také na zoubek odolným telefonům, dozvíte se něco o displejích mobilů, co všechno můžete dělat s Wi-fi v telefonu a mnoho dalšího.

Pavel Tomek|18

Namazat displejem chleba: co se kutí mezi LCD?

Namazat displejem chleba: co se kutí mezi LCD?

Byla tu éra černobíla, pak nastoupily barvy, teď se prahne po kontrastu a jasu. Jenže to není zastávka nastálo, čekají nás průhledné displeje i ty, které se dají jednoduše ohnout. Zítra ráno vstanu a rozbalím telefon jako noviny.

Michal Sedlák|17

Mobily s černobílým displejem: jednoduché, levné a dlouho vydrží | wikipedia

Mobily s černobílým displejem: jednoduché, levné a dlouho vydrží

Na barevné displeje jsme v mobilech dříve téměř nenarazili a černobílé displeje zůstaly oblíbené i po rozšíření barev. Postupně se ale i ty nejúspěšnější modely přestaly prodávat a nyní je vše naopak. Zákazníci, kteří netouží po vymoženostech moderní doby, však stále existují a výrobci mobilních telefonů to dobře ví.

Štěpán Postler|81

262 tisíc barev na displeji mobilu? Zbytečné.

262 tisíc barev na displeji mobilu? Zbytečné.

Některé současné telefony se chlubí zobrazením až 262 tisíc barevných odstínů. Někdy se dávají za vzor mobilům, které používají „jen“ 65 tisíc barev. Jenže na displeji tento rozdíl ve skutečnosti vůbec nepoznáte. Podívejte se na důkaz.

Marek Lutonský|70