U Vodafonu můžete zaplatit za WP aplikaci přímo z kreditu

Pro nákup zpoplatněných aplikací z Windows Phone Storu je potřeba obvykle zadat údaje z platební karty. Vodafone společně s Microsoftem nově zavádí možnost platby přes M-peněženku. Aplikaci koupíte běžným způsobem v marketu a zaplatíte za ni buď z vašeho paušálního tarifu, kde bude transakce vystupovat jako platba třetím stranám, anebo vám ji operátor strhne přímo z kreditu na vaší předplacené Vodafone kartě.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Ukázka nákupu WP aplikace s M-peněženkou Vodafonu

Služba je dostupná pro všechny verze operačního systému Windows Phone. Zákazník si vybere aplikaci, o kterou má zájem, a přímo ve Windows Phone Store provede nákup požadované aplikace. Po úspěšném ověření, že zákazník má na předplacené kartě dostatek kreditu nebo nemá blokovanou službu u tarifu, se následně provede platba. Zakoupená aplikace je okamžitě nainstalována do telefonu. Z bezpečnostních důvodů je nastavený limit jedné transakce pro platbu přes Vodafone M-peněženku na 1 500 korun.

Nová platební metoda se ve Windows Phone Storu objeví během několika dní po automatické aktualizaci aplikace v telefonu. Vodafone už nyní uvažuje o zpřístupnění stejné platební metody i pro ostatní platformy.

Diskuze (39) Další článek: Nový Google Voice Search. Konečně lepší než Siri?

Témata článku: , , , , Bezpečnostní důvod, Nastavený limit, Platební metoda, Voda,