13.2.2003 Všem výhercům byl dnes rozeslán informační email o výhře!

Po dlouhém čekání nastal právě dnes ten očekávaný okamžik - všem výhercům byl rozeslán email o výhře. Prvních 100 výherců se tak může těšit na novou Nokii 3650 a dalších 50 na drobné věcné ceny. Podobu e-mailu naleznete v tomto článku.


Tak jsme se "konečně" dočkali. Nokia i letošni rok projevila k informováním výherců a dodržování vlastních termínů zvláštní postoj - čím později, tím lépe.

Je sice pravda, že samotné výhry - telefony Nokia 3650 se ještě na našem trhu oficiálně neprodávají, ale odeslání mailu s informacemi výhercům mohlo proběhnout více bezproblémově.

Kdy že tedy můžeme čekávat telefonky? Na to není snadná odpověď. Telefony se do ČR v současné době ještě oficiálně nedovážejí a žádné pevné datum stanoveno nebylo. Proto se tedy nechme tentokrát překvapit...

Pokud jste vyhráli, měl by vám přijít e-mail tohoto znění:

 

     
E-MAIL VÍTĚZŮM

Ahoj "XYZ",

Gratulujeme Ti! Jsi jedním z vítězů hry Nokia Game 2002.

Tvé skvělé herní schopnosti a znalosti ve světě hudby Tě vynesly mezi prvních 100 vítězů v České republice. Stáváš se X-tým vítězem. Vysloužil sis tím své místo ve stále se rozšiřující Síni slávy hry Nokia Game! Podrobnější informace můžeš získat na www.NokiaGame.com.

Kromě slávy a ocenění jsi také získal mobilní telefon Nokia 3650, takže budeš jedním z prvních, kteří jej budou vlastnit. Abys tuto cenu mohl obdržet, potřebujeme o Tobě znát některé údaje. Zašli nám proto, prosím, e-mailem své celé jméno, telefonní číslo a adresu bydliště. Jakmile bude telefon Nokia 3650 připraven vyrazit do obchodů, zašleme ti ho.

Doufáme, že se Ti hra Nokia Game 2002 líbila. Možná se opět setkáme příští rok.


Srdečně zdraví,

Tým Nokia Game
www.NokiaGame.com
 

     

Kde XYZ je jméno, pod kterým jste ročník NG 2002 hráli a X je místo vašeho umístění.

E-mail by měl přijít z adresy: Nokia Game <nokiagame@emailer.cz>, odpověď je třeba adresovat z vaší registrované adresy na <jitka.pechova@dimar.cz>.

 

Jak se - jako vítězové - cítíte? Těšíte se na výhru? Podělte se s námi!

Diskuze (70) Další článek: Prohlížeč Opera pro Sony Ericsson P800 bude zdarma (alespoň jeden den)

Témata článku: Nokia 3650, Snadná odpověď, Info, Email