15.09.2003 Podrobnější pravidla letošní Nokia Game

Hráč Korzybski přeložil do češtiny pravidla letošní Nokia Game, která byla zveřejněna na italské verzi herní stránky a která jsou podrobnější, než jak je tomu u jiných jazykových mutací. Podívejte se tedy, co nás letos čeká...

NokiaGame 2003

První fáze pondělí 10. až pátek 28. 11. 2003

Finálová fáze pátek 28. a sobota 29. 11. 2003

Fáze I od 10. do 28. listopadu

Účastníci budou v první části NokiaGame hrát videohru \"Flo Boarding II\". Způsob hraní je ze své podstaty intuitivní, ale herní návod je pro účastníka dostupný kdykoli během hraní.

Cílem je projet co nejrychleji zadanou trať. Hráč může závodit s ostatními tak, že do hry přibere \"fantóma\" z žebříčku nejlepších hráčù. Žebříček je aktualizován vždy, když hráč vylepší své skóre a pošle je na server.

Skóre

Bodový zisk závisí na rychlosti s jakou je hra dokončena. Skóre se počítá ze dvou parametrů: maximální časový limit pro projetí trati a skutečný dosažený čas. \"Flo Boarding II\" má čtyři úrovně. Nicméně skóre platné pro postup do finále se započítává pouze při hraní úrovní 2, 3 a 4.

Hráč může zvýšit své skóre, zúčastní-li se jednoduchých videoher ve \"Světě Flo\". Zvýšení skóre se počítá v poměru k maximálním možným bodovým ziskům ve videohrách. Tato maxima se v jednotlivých úrovních liší a rostou od nejnižšího k nejvyššímu.

Žebříček nejlepších hráčů a bodovací systém nezávisí na typu zařízení použitého ke hře (PC, herní konzola Nokia N-Gage nebo telefon Nokia 3650).

Pravidla každé hry jsou dostupná na stránce www.nokiagame.com a hráč si je má přečíst předtím, než začne hrát. Hráč si může pravidla přečíst kdykoli potom uzná za vhodné, což nemá žádný vliv na jeho skóre.

Fáze II 28. - 29. listopadu: finále

Finále proběhne mezi nejvýše 2 500 hráči (pravděpodobnì z každé země), kteří dosáhli nejvyššího skóre ve Fázi I NokiaGame.

Tématem finále NokiaGame 2003 je FloBoarding.

Hráč musí přečíst zvláštní pravidla hry na stránce www.nokiagame.com. Hráč si může pravidla přečíst kdykoli potom uzná za vhodné, což nemá žádný vliv na jeho skóre.

Padesát hráčů (pravděpodobnì z každé země) s nejvyšším skóre v žebříčku se stane vítězi. Vítězové musejí odeslat skóre ze všech her a kvalifikovat se pro finále.

Diskuze (10) Další článek: Warfare Incorporated – špičková strategie pro vaše PDA!

Témata článku: Nokia, Nokia 3650, Nokia N-Gage, Game, Videohra, Maximální čas, Nokia G, Let