30.10.2001 22:50 Spekulovat nebo ne? Tot` otázka...

Při tvorbě těchto stránek jsme v diskuzi s Medvídkem narazili na otázku CO vlastně chceme zveřejňovat, jak moc si můžeme dovolit "spekulovat" a co vlastně naši čtenáři očekávají. (Podotýkám že oba dva nejsme do přípravy Nokia Game zainteresováni.)
Chceme vědět co vás zajímá - čekáme na vaše reakce v diskuzi k článku.

Po celkem dlouhé debatě jsem se rozhodli, že naše stránky budou trošičku více serióznější a budeme se snažit informovat více o skutečných faktech než o spekulacích.

Na zahraničních stránkách se můžete dočíst lecos - které webové stránky by mohli být letošními herními (vstup na ně je jen na vlastní nebezpečí - v loňském roce mohli být hráči vyloučeni za jejich návštěvu před oficiálním zveřejněním adresy), přes různá vysvětlení zveřejněných indícií, předpokladu dalších písem tajné "abecedy" až po spekulace při registraci domén.

Příjde nám to ale tak trošku nefér vůči hráčům. Získat informace pro hraní Nokia Game bude v letošním roce velmi důležité, ale vědět vše "dopředu", byť jen v náznacích, může hráče ochudit o pocit vlastního vítězství a radosti ze hry. Nokia Game je tu od toho, abychom se všichni dobře bavili, v některých situacích přemýšleli, předvedli svou dovednost a změřili své síly se spoluhráči.

Popravdě - jaký máte pocit z toho, když na něco přijdete sami? ;-)

V průběhu hry vás samozřejmě budeme informovat o všem důležitém, včetně návodů "jak na to". Ovšem tak, abyste si sami mohli zvolit, zda informaci chcete či nikoliv. Rozhodnutí bude vždy jen na vás. Nechceme se pouštět do spekulací, které často nemusí být pravdivé a mohou vás jen mást. Nechceme prozrazovat náznak událostí, které nás asi stejně neminou. Chceme vám předkládat dosažitelná fakta - jejich výklad necháme na vás. U každé uveřejněné novinky můžete své domněnky probrat v našich diskuzích s ostatními hráči. Tak nám to přijde fér.

Chcete abychom psali i o spekulacích nebo se necháte překvapit, co hra postupně přinese?
Myslíte si, že je náš přístup správný nebo ne?
Napište nám o tom v diskuzi u tohoto članku - budeme rádi za vaše názory.

Diskuze (10) Další článek: Ceny mobilů Eurotelu na listopad

Témata článku: Skutečný fakt, Špek, Otázka