Eurotel představuje nové výhodné balíčky (tisková zpráva)

Tisková zpráva, Praha 29. ledna 2004 – Společnost Eurotel Praha, spol. s r. o., obohatila nabídku pro firemní i rezidenční zákazníky o čtyři nové Top balíčky služeb. Za jednotnou cenu 150 Kč bez DPH nabízí tarifním zákazníkům možnost získat další volné minuty na volání či SMS, a dosáhnout tak podstatně výhodnější ceny těchto služeb. Klienti, kteří uvažují o připojení na internet prostřednictvím služby Eurotel Data Nonstop, nebo využití bezplatného volání v rámci firmy - Eurotel VPN Nonstop, mohou využít prodloužení zvýhodněné cenové nabídky.

Společnost Eurotel rozšiřuje nabídku balíčků Top služeb, z nichž první, Eurotel Top Víkend, byla uvedena v říjnu 2003. Zákazníci, kteří tuto službu využívají, získávají ke svému tarifu 100 volných minut na volání o víkendu do sítě Eurotel i na pevné linky, 50 SMS a 25 MMS bez omezení. Nyní se nabídka rozšiřuje o další 4 balíčky. Zdvojnásobení počtu volných minut ze standardního tarifu umožňuje služba Eurotel Top Minuty. Zákazník může získat až 1200 volných minut pro volání do všech sítí v ČR a cenu volání 0,25 Kč/min. Se službou Eurotel Top SMS přibude klientovi navíc k tarifním zvýhodněním 200 volných SMS bez omezení. Nabídka osloví především ty, kteří upřednostňují textové zprávy – SMSkovat mohou i za 0,75 Kč. Zákazníci, kteří si raději s kamarády po večerech volají, ocení nabídku Eurotel Top Noc, neboť získají 150 minut na volání do sítě Eurotel a na pevné linky ve všední dny od 19 do 7 hod. Pro ty, kteří často volají na pevnou linku, je určen balíček Eurotel Top Pevná – 150 minut na volání na pevné linky bez omezení.

Jednotlivé balíčky jsou libovolně kombinovatelné, ale stejnou službu není možné přikoupit dvakrát k jednomu číslu. Nabídku Eurotel Top Minuty lze využít do 30. dubna 2004, u ostatních balíčků není nabídka časově omezena. Cena všech Eurotel Top služeb je shodná – 150 Kč bez DPH. Aktivace i deaktivace je provedena bezplatně, a to pomocí SMS, prostřednictvím služby Konverzant nebo Eurotel Asistent, ve značkových prodejnách a u autorizovaných dealerů.

„V reakci na velký zájem zákazníků o službu Eurotel Top Víkend nyní představujeme další čtyři Top balíčky. Obsah jednotlivých balíčků se liší tak, aby splňovaly požadavky rozdílných skupin zákazníků,“ říká Garrison Macri, výkonný ředitel marketingu společnosti Eurotel Praha. „Velkého zájmu zákazníků se těší také další služby nabízené společností Eurotel. Proto Eurotel dále prodlužuje platnost své zvýhodněné nabídky Eurotel Data Nonstop. Až do 31. března 2004 mohou zákazníci za 649 Kč bez DPH měsíčně získat nejen neomezený mobilní přístup na internet, ale také dalších 100 volných minut na volání do všech sítí v ČR,“ dodal Garrison Macri.

Rozšíření a prodloužení časově omezené nabídky se dočkají i zákazníci, kteří využívají službu VPN Nonstop. Možnost získání této služby za 399 Kč měsíčně je prodloužena do 30. dubna 2004. V rámci služby Eurotel Team mohou zákazníci zdarma volat nyní až na 10 čísel mimo firmu.

Diskuze (3) Další článek: Dnes se koná tisková konference Eurotelu, sledujte MobilManii

Témata článku: EU, Balíčky, Tisková zpráva, Tis, Bali, Nov, Euro, Tisk

Amazfit BIP: Vyzkoušeli jsme nejlevnější chytré hodinky od Xiaomi

Odlehčená verze prvních hodinek Xiaomi Huami Amazfit Xiaomi Huami Amazfit Bip míří do ČR za cenu 2 500 Kč Mají vestavěnou GPS a slibují výdrž až 45 dní

Petr Březina | 137

RECENZE: Nokia 7.1 — bestseller ztenčuje rámečky a sází na HDR obraz

** Nokia 7.1 je povedená stylovka vyšší střední třídy ** Znovu láká na čistý systém zapojený do programu Android One ** Lákavou funkcí může být i podpora HDR10 u videa.

Martin Miksa | 21

RECENZE: Huawei Nova 3i — když se po hvězdě zrodí i hvězdička

** Levnější odvozenina od Huawei Nova 3 má jen málo ústupků ** Zařadila se však do plného rybníka konkurence, včetně té vlastní ** Doufejme, že jí to nesrazí vaz, jedná se o povedený smartphone

Jakub Vrbacký | 31