Hra The Elder Scrolls: Legends se v dubnu dostane na tablety a iPady

Karetní hra z prostředí světa The Elder Scrolls skončila veřejnou betaverzi a vývojář, společnost Bethesda, oznámila nevyhnutelné - expanzi na mobilní zařízení. Majitelé iPadů se dočkají v březnu, na Android tablety se hra dostane v dubnu a čistě mobilní hráči si mohou v kalendáři vyznačit „začátek léta“.

The Elder Scrolls: Legends je CCG (Colectible Card Game) v univerzu The Elder Scrolls, která bude chtít konkurovat již dlouhou dobu zavedené hře Hearthstone. Oba tituly spojuje obří herní svět, který je doslova nepřebernou studnicí nápadů a artworků pro jednotlivé karty. 

Oproti Hearthstone má hra dva aspekty navíc. Karty v první řadě vynáší do dvou řad, z nichž každá může mít vlastní pravidla. Součástí vylepšování vaší úrovně je i vylepšování některých karet, přičemž si můžete vybrat, který směr vylepšení se vám zamlouvá nejvíce. Hra je v současné době dostupná na PC, pro iPady bude zpřístupněna 23. března. Na Android tabletech si hru zahrajete již začátkem dubna, pro Android smartphony je zatím vytyčen neurčitý termín - začátek léta.

Hra je k dispozici bezplatně, balíčky karet můžete zakoupit ze reálné peníze, nebo na ně využít zlaťáky, které dostáváte za splněné úkoly.

Via Phonearena

 

Váš názor Další článek: LG UX 6.0: podívejte se na funkce prostředí, které nabídne LG G6 [video]

Témata článku: , , , , , Legends, Zlaťák, Mobilní hráč, Tab, Bethesda, Herní svět, Karetní hra, Hra, The Elder Scroll, Artwork, DOS, , The Elder Scrolls, CCG, Tab a,