Tisková zpráva: Eurotel Tandem přináší volání od 1,50 Kč a SMS zprávy od 1 Kč

Tisková zpráva, Praha, 16. září 2003 - Společnost Eurotel Praha, spol. s r.o. nyní nabízí novou verzi služby Eurotel Tandem, díky které mají zákazníci možnost získat až čtyři SIM karty k jednomu účtu. Za cenu jedné aktivace, jednoho měsíčního poplatku, dostanou zákazníci až 50% cenové zvýhodnění na vzájemné volání a odesílání SMS a MMS zpráv. To představuje cenu za minutu volání již od 1,50 Kč, nebo cenu za SMS od 1 Kč. Novinkou je i možnost nastavení orientačního limitu na „dceřiných“ kartách, který umožni mít přehled nad provolanými minutami, nebo počtem odeslaných SMS.

Tip MobilManie: přečtěte si také článek s analýzou nových tarifů

„Se službou Eurotel Tandem mohou naši noví i stávající zákazníci ke své současné SIM kartě získat až tři další „dceřiné“ s mimořádně zvýhodněným vzájemným voláním a posíláním SMS a MMS zpráv. Tyto karty mohou využít rodinní příslušníci, přátelé či zaměstnanci. Eurotel Tandem tak ušetří peníze za mobilní komunikaci a navíc zákazník získá přehled  nad výdaji  všech Tandem SIM karet, čímž podstatně zefektivní využívání GSM služeb doma nebo ve své firmě,“ říká Garrison Macri, výkonný ředitel marketingu společnosti Eurotel.

Službu Eurotel Tandem mohou využít i zákazníci předplacených služeb Go, pokud se rozhodnou pro bezplatný přechod na některý ze standardních tarifů Eurotelu. Go zákazníci si mohou ponechat svoje dosavadní číslo a navíc se mohou rozhodnout, zda získají novou „mateřskou kartu“, nebo budou vlastnit jedno z „dceřiných“ Tandem SIM karet již existující mateřské karty.

To, kolik SIM karet Tandem může zákazník získat, i jak budou účtovány hovory z nich uskutečňované, závisí na tarifu mateřské Tandem SIM karty. Podrobnosti k službě Eurotel Tandem naleznete v příloze tiskové zprávy.

Nová funkcionalita služby Eurotel Tandem Nastavení limitu na dceřiných kartách je nástroj, který umožní mateřské kartě nastavit orientační limity pro jednotlivé dceřiné SIM karty na volání a SMS zprávy. Po odeslání SMS zprávy „nastaveni limitu“ z mateřské karty bude nastaven orientační limit na volání a zaslání SMS zpráv.

Pokud dceřiná karta v čase kontroly stanovený limit překročí dojde k automatickému zablokování všech odchozích hovorů a posílání SMS zpráv. V danou chvíli může dceřiná karta pouze přijímat hovory a SMS zprávy a o blokaci karty bude prostřednictvím SMS informována mateřská i dceřiná karta. Kontrola limitu probíhá v pravidelných intervalech. V případě překročení limitu například v průběhu hovoru dojde k zablokování karty při následující kontrole.

Mateřská karta má také možnost dodatečně navýšit prostřednictvím SMS zprávy stávající limit dceřiné Tandem SIM kartě pro dané zúčtovací období. Mateřská i dceřiná karta mají také možnost nastavený limit a současný stav průběžně kontrolovat pomoci kontrolní SMS zprávy. Službu nastavení limitu lze samozřejmě pomocí SMS zprávy i deaktivovat.

SIM karty Tandem lze objednat zdarma na čísle *11 Oddělení péče pro zákazníky. Po objednání budou SIM karty Tandem doručeny poštou do vlastních rukou. Po obdržení Eurotel Tandem SIM karet požádá zákazník ze svého stávajícího telefonního čísla o jejich aktivaci zavoláním na Oddělení péče pro zákazníky. V případě značkových prodejen Eurotel a autorizovaných dealerů získá zákazník aktivní Eurotel Tandem SIM karty přímo u prodejce.

V případě, kdy má zákazník uzavřeno více smluv se společností Eurotel, lze Tandem SIM karty aktivovat pouze k jednomu telefonnímu číslu. Pokud používá SIM karty k podnikatelským účelům, pak má možnost aktivace až dvou mateřských SIM karet Tandem.

Ceník služby Eurotel Tandem

Přehled tarifů a sleva na volání v rámci Tandem skupiny:

(25% sleva)

(35% sleva)

(50% sleva)

Individual Eurotel Optimum Eurotel Business 200
Relax Eurotel Optimum Plus Eurotel Business 300
Relax Plus Eurotel Optimum Profi Eurotel Business 600
Eurotel Relax Klasik Eurotel Start Týden Eurotel Business Týden
Eurotel Komplet Eurotel Global Týden Eurotel Business Víkend
Eurotel Start Eurotel Global GSM Optimum Standard
Eurotel Start Víkend Eurotel Global Víkend GSM Business Standard
GSM Start GSM Global Standard
GSM Kontakt Standard

Počet karet, které můžete v dané Tandem skupině získat:

mateřská

dceřiná

Tarify Tandem (Kč/min)

Tandem C

Volání v rámci Tandem skupiny (ve špičce)

Volání v rámci Tandem skupiny (mimo špičku)

Volání v síti Eurotel (ve špičce)

Volání v síti Eurotel (mimo špičku)

Volání do ostatních sítí (ve špičce)

Volání do ostatních sítí (mimo špičku)

Hlasová schránka

SMS/ SMS v rámci Tandem skupiny

2,10 / 1,58

2,10 / 1,37

2,10 / 1,05

MMS/ MMS v rámci Tandem skupiny

9,98 / 7,49

9,98 / 6,49

9,98 / 4,99

Špička: 8-20 hod
Mimo špičku: 20-8 hod + víkendy + svátky

Uvedené ceny jsou v Kč včetně 5 % DPH. Ceny platí k 15. 9. 2003 a mohou se měnit. Aktuální ceny najdete v Ceníku základních a volitelných služeb nebo na www.eurotel.cz.

Ceny uvedené v této tabulce platí pro dceřiné karty. Ceny a výše slevy pro mateřskou kartu závisí na stávajícím tarifu mateřské SIM karty (viz. tabulka Přehled tarifů a sleva na volání v rámci Tandem skupiny).

Podrobné informace naleznete na www.eurotel.cz

Témata článku: SMS, EU, GSM Global, Euro, Tis, Nastavený limit, Tisková zpráva, Volání, Zablokování karty, Zprávy

Telefony to nekončí. Vybíráme mobilní příslušenství, které překvapí i potěší

** I malá drobnost může udělat velkou radost ** Redukce, kabely, sluchátka, powerbanky, náramky a chytré hodinky ** Ceny se pohybují od několika desítek korun po tisíce

7.  12.  2017 | Láska Jan | 12

Rachot v redakci: test 18 přenosných reproduktorů v prosincovém Computeru

** Hledáte bezdrátový reprák na cesty či na piknik? ** Otestovali jsme jich pro vás hned 18 ** Nový Computer je na stáncích!

6.  12.  2017 | redakce | 6

Vybrali jsme 11 tlačítkových mobilů pod stromeček. Je jich už jako šafránu

** Klasické tlačítkové mobily se stávají okrajovou záležitostí ** Některým lidem k používání přitom bohatě postačují ** Ze zhruba stovky dostupných modelů vybíráme 11 nejlepších

24.  11.  2017 | Láska Jan | 9