Čínský superphone dostane superčip. V Antutu málem strhal počítadlo

Zvěsti o připravovaném Xiaomi Mi Mix 2S vídáme na webu již několik týdnů, ovšem telefon vypadá reálněji až teď. Na Twitteru se objevily screenshoty z benchmarku Antutu, v nichž vidíme výsledky smartphonu s kódovým označením Polaris, což je vývojové jméno právě pro Mi Mix 2S.

V benchmarku Antutu 7.0 získal Mi Mix 2S úctyhodné skóre 270 041 bodů. Připomeňme ale, že od začátku února Antutu překopalo metodiku, zejména s ohledem na budoucí superphony. Xiaomi Mi 6 se Snapdragonem 835 zůstal těsně pod dvousettisícovou hranicí, Xiaomi Mi Mix 2S má navrch přidat ještě 70 tisíc bodů!

Novinka poběží na našlapaném Snapdragonu 845, který v benchmarku ukázal o 35 % větší výsledek. Telefon bude mít 5,99" LCD displej s rozlišením 2 160 × 1 080 pix (poměr stran 19,5:9), který má zabírat více než 95 % přední strany. Ve výřezu v pravém horním rohu bude umístěna selfie kamerka, reproduktor se vměstná do úzkého rámečku nad displejem. 

Náš první pohled na Xiaomi Mi Mix Ceramic White:

Operační paměť telefonu má být 6 či 8GB, na zádech čekejte duální fotoaparát. Čtečka otisků prstů by měla být součástí displeje, zřejmě se tak podruhé v akci objeví optická čtečka od společnosti Synaptics. Nový čínský superphone by se mohl ukázat již na únorovém veletrhu MWC v Barceloně.

Zdroj Gizchina

Diskuze (23) Další článek: Apple, LG a Valve mají zálusk na OLED displeje pro rozšířenou a virtuální realitu

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , , , , , , , Xiaomi Mi Mix 2, Optická čtečka, Polaris, Str, Telefon, Super +, Ceramic, Super, Ceramic White, Šup,