:-)mojelogo představuje tři nové Java hry

(Placená inzerce) Před několika dny se na serveru www.mojelogo.cz, resp. wap.mojelogo.cz, objevily dvě nové Java hry a třetí bude představena během několika dnů po ukončení testů. Přečtěte si, jak budou vypadat.

Server :-)mojelogo nabízí download všech nových (i starších) her zdarma z wapu, takže nekupujete zajíce v pytli. Stáhnete-li si hry do mobilu, je možné ihned začít hrát a teprve v případě, že se vám hra opravdu líbí, můžete si ji na stránkách www.mojelogo.cz/javahry.asp zaregistrovat. Registrace vám u každé hry přinese "něco navíc" (více životů, ukládání skóre, atd...).

První novou hrou je Formation X.

Tato akční hra je skvěle graficky propracovaná a více možná napoví popis a ukázka.

Popis hry:
Zlikviduj všechny invazní jednotky neznámých útočníků, kteří chtějí zničit soustavu lidmi obydlených planet. K dispozici máš neomezené množství střel. Dávej pozor na nebezpečné formace raket, nepřátelské tanky a miny. Při boji můžeš excelentně využít i galaktické střely a svou mimořádnou schopnost transformace. Jsi totiž schopen se proměňovat v bojové letadlo.

Ukázka:

Druhou novinkou je hra Runner

Tato hra je hratelná téměř na všech dostupných mobilech s Javou, takže stáhněte z wapu a vyzkoušejte.

Popis hry:
Runner je jediný, kdo je díky svým rychlým reakcím schopen zachránit základnu před mutanty, kteří se ji snaží zaminovat a rozprášit. Jeho úkolem je posbírat včas všechny nálože, které jsou již umístěny a také všechny nálože, které mají mutanti u sebe. Mutanti mají sice početní převahu, ale Runner je lepší běžec. Zdrhat není zbabělé! Je to nutné! Mutanta bohužel nelze zabít, ale pouze chvilkově paralizovat nalákáním do vykopané díry. Paralizovaný mutant na chvíli upustí svou nálož, tak mu ji vem a rychle pryč!
Hra obsahuje patnáct levelů, jejichž obtížnost se postupně zvyšuje. Úkol hry je jasný. Seber všechny nálože!

Ukázka:

Poslední novinkou je hra Alcotraz

Tato novinka bude k mání za několik málo dnů.

Popis hry:
Zní název trochu jako pevnost Alcatraz? Ale proč? A proč ALCO..??  Nechte se překvapit :-)
www.mojelogo.cz/alcatraz.asp

Diskuze (46) Další článek: Oskar: MMS Koktejl chodí!

Témata článku: , , , Pře, Nov