10 tipů na zajímavé aplikace [redaktoři radí]

Vybrali jsme deset zajímavých mobilních aplikací a her, které stojí za to alespoň vyzkoušet nebo případně i dlouhodobě používat.

Univerzální mediální přehrávač: VLC for Android/for iOS

Popularita multimediálního přehrávače VLC přerůstá z desktopu i na mobilní platformy. VLC for Android je výborný open source video a hudební přehrávač, který u řady telefonu předčí i přehrávače defaultně instalované od výrobců. VLC zvládne přehrát většinu audio a video souborů díky kodekům, které jsou přímo součásti instalace. Mezi podporovanými formáty najdeme např. AVI, MP4, MKV, MOV, FLAC, a další. Nechybí ani podpora více zvukových stop nebo zobrazení titulků.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Přehrávač VLC for Android

Pokud na Androidu často sledujete video, můžeme VLC for Android doporučit jako jeden z nejlepších přehrávačů, který je navíc distribuován zdarma a bez reklam. Přehrávač pod názvem VLC for iOS najdete dostupný i na iTunes pro zařízení s iOS 6.1 a výše.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Témata článku: , , , , , , , Apple iPad, Apple iPad (3. generace), Apple iPad (3. generace) 16GB 3G, Apple iPad (3. generace) 32GB 3G, Apple iPad (3. generace) 32GB Wi-Fi, Apple iPad (3. generace) 64GB 3G, Apple iPad (3. generace) 64GB Wi-Fi, Apple iPad (4. generace), Apple iPad (4. generace) 128GB 3G, Apple iPad (4. generace) 128GB Wi-Fi, Apple iPad (4. generace) 16GB 3G, Apple iPad (4. generace) 32GB 3G, Apple iPad (4. generace) 32GB Wi-Fi, Apple iPad (4. generace) 64GB 3G, Apple iPad (4. generace) 64GB Wi-Fi, Apple iPad 16GB 3G, Apple iPad 2, Apple iPad 2 16GB 3G,