10.11.2002 22:30 Dočasná nedostupnost nokiagame i nokia-game

Pokud se pokoušíte dostat na doménu hry - tedy nokiagame.cz nebo nokiagame.com, zjistíte, že stránky nefungují zcela korektně...
Omlouváme se, ale dočasně není dostupná naše doména nokia-game.cz

nokiagame.com a nokiagame.cz

Tyto domény posledních několik hodin vykazují velké změny - nefungují původní flashové scripty, nelze se přihlásit a podobně.

Dostáváme od vás na toto téma množství mailů. Nejsme sice technická podpora hry, ale budeme se snažit na ně odpovědět.

Hra začíná zítřejší den úderem třetí odpoledne - a proto je možné, že její stránky budou do té doby vykazovat změny v chování. Stejně tak tomu bylo v předchozích ročnících. Zatím o nic nepřicházíte, dobrodružství teprve začne - takže není důvod k panice.

Vše je známkou toho, že se tým Nokia Game připravuje na velkou událost. Pokud bude ve hře opravdu milion hráčů, čeká herní servery velký nápor a to vyžaduje zdatnou přípravu.

Pokud vám nastanou problémy s přihlášením na stránky nokiagame.com (nokiagame.cz) i po začátku hry (tj. v pondělí odpoledne), kontakujte s konkrétním dotazem (popis chyby, OS, prohlížeč...) gamemastera hry.

nokia-game.cz

Omlouváme se tímto, ale naše doména nokia-game.cz není momentálně dostupná. Pracujeme na řešení této nepříjemné situace. Zatím naše stránky najdete přímo na serveru mobilmania.cz - rubrika NokiaGame.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za vzniklé problémy.

Diskuze (21) Další článek: Nokia změnila vzhled svého webu

Témata článku: Nokia, DOCA, Game, Nokia G