1.11.2001 22:30 Zjednodušení registrace do hry Nokia Game

Dle informací oficiálních stránek hry Nokia Game (v této chvíli v její anglické části) byla zjednodušena registrace hráčů. Děje se tak po jistých problémech nových zájemců při potvrzení registrace. Z tohoto však plyne možné zneužití zaregistrování a s tím spojené problémy. Pozitivní však je, že hráči již nemusí zpětně potvrzovat svou registraci.
Text ze stránek nokiagame.com si můžete přečíst v našem volném překladu.

Uvádíme volný překlad zprávy ze stránek NokiaGame:

Dle informací gamemasterů nemají někteří hráči zkušenost s potvrzením registrace, nebo jim to dělá problémy. Rozhodli jsme se proto aktivovat hráčská konta všem, kteří se přihlásili. Tato změna s sebou však nese riziko, že do hry budou zapojeni i ti, kteří ji hrát nechtěli.

Pokud tedy jste registrováni a NEBUDETE chtít hrát, můžete si svou registraci zrušit přihlášením na nokiagame.com - Moje herní stránka - Upravit profil, zaškrtnutím políčka "Vystoupit".

Případně, pokud nenavštívíte jednu z prvních herních stránek na které získáte odkaz v počátcích hry, přestanete automaticky dostávat SMS zprávy. Nicméně pro zrušení zasílání elektronické pošty na vaší e-mailovou adresu se musíte odhlásit na stránkách hry.

Vítejte s námi na jedné lodi. Veříme, že se vám hra bude líbit!

Váš názor Další článek: 1.11.2001 12:30 Česká reklamní kampaň pokračuje

Témata článku: Nokia, , Registrace, Game, Nokia G, Herní stránka