20 tipů a triků pro WhatsApp, které možná neznáte

  • WhatsApp je jedna z nejrozšířenějších komunikačních aplikací
  • Obsahuje mnoho skrytých funkcí, které vylepší používání
  • Zde najdete tipy na ty nejužitečnější

WhatsApp, který je zdarma pro AndroidiOS i počítače, je jednou z nejrozšířenějších komunikačních platforem napříč celým světem. V roce 2014 službu koupil Facebook a WhatsApp se tak ocitl ve společnosti jeho známých nástrojů, jako je Messenger nebo Instagram.

WhatsApp si stále drží své přední místo mezi komunikačními platformami, mnoho uživatelů jej volí jak primární nástroj. Ať už jste v aplikaci noví, nebo ji používáte dlouhá léta, možná vám některé její funkce a finty utekly. Navíc se objevují stále nové. Podívejte se, jestli znáte všechno, co jsme objevili my.

Kanály

WhatsApp chce být více sociální a neposkytovat jen komunikaci mezi uživateli.  Vytvořil na nich proto Kanály, což je něco jako stránky na Facebooku. Najdete je na první záložce Aktuality. Můžete zde vybrat doporučené kanály nebo prozkoumat další. Dá se i vyhledávat, WhatsApp ale ve výsledcích ukazuje pouze ověřené kanály, ne všechny.

Kanály se od komunit na WhatsAppu liší tím, že komunikace v nich je pouze jednosměrná. Tímto způsobem získáte informace od provozovatelů kanálů, u příspěvků pak můžete reagovat emotikonou.

Klepněte pro větší obrázek

Tip: Přihlaste si náš kanál Hlídač slev. Neustále hledáme slevy a zajímavé ceny věcí kolem elektroniky a počítačů. Slevové akce ale často netrvají dlouho nebo obchody mohou mít jen malé množství zlevněných produktů. Důležité je proto dozvědět se o nich co nejdřív a kanál na WhatsAppu je k tomu ideální.

Diskuze (4) Další článek: Vánoční nabídka Sazkamobilu. 5 GB dat za stovku, levnější předplacenka a VoLTE pro všechny zákazníky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , Konverzace, Rozpis, Kanál, Tapety, Hlídač slev, Data, Tip, Tvorba avatara, Trik, Telefonní číslo, Komunita, Počítač, Formátování,