15.11.2002 16:00 Další změny v Music World

ovladačDalší házení kostkami ovlivňuje chod dění ve světě MW - 2*2=4
Růst akcií lze očekávat u DWY/DWE, KEV/FUR, MFM/MYA. Naopak pokles lze očekávat například u MET/HIT, BBO/MYF a dalších...


Házení Kostkami v La Riviera
Dnes se odhodlaní členové skupiny Idlewild – připravují se na svůj šokující koncert v La Riviera Madrid – znovu odvážili hodit obřími Kostkami. Podívej se na video abys viděl házení Kostkami!

Výsledek házení: 2 x 2 = 4. To znamená, že si umělci ve světě hudby mohou dělat nové nároky na slávu pod vlivem Změny 4: Nový hudební videokanál!

Podívej se do sekce ‘Změny’ v horní části centrální stránky hry, abys zjistil, co si myslí experti o tom, jak tento skandál ovlivní svět hudby. Jejich zprávu si můžeš přečíst kliknutím na číslici ‘4’. Více informací o nastávajících Změnách je možné najít v ‘Informacích o změnách’ (kliknutím na otazník (?) v sekci ‘Změny’)

Která Aktiva budou profitovat z této změny? Která se mohou stát v nejbližší době bezcenná? Ceny Aktiv budou na změnu reagovat od 19:00 CET. Ceny ale začnou kolísat již předtím, na základě chování hráčů, takže si na ně dávej pozor.

Během příštích dnů budeme sledovat Kostky na jejich cestě napříč Evropou. 16. listopadu budou Kostky vrženy v Barceloně. Ve 12:00 CET můžeš být svědkem této spektakulární události někde u koncertního sálu Razzmatazz. Pokud tam zrovna budeš ve správnou chvíli, může se ti stát, že si zahraješ ve filmu Házení Kostkami, které bude k vidění pro milióny lidí na celém světě.

15. listopadu 2002


Svět hudby vítá nový hudební videokanál (NM)

Zapni si televizi! Ode dneška je tam úplně nové vysílání hudebního videokanálu. Musí vyplnit 24 hodin vysílacího času denně, takže jim pošli svoje nejnovější video a oni to odvysílají.

Divácká hodnocení tohoto kanálu jsou úžasně vysoká – každý očekává něco čerstvého. A ten kanál chce být čerstvý, zaměřit se na novou, nezávislou hudbu.

Všichni volají Donně Wye, aby složila jejich nový hit, Dean je jejich druhá možnost. Režisér videoklipů Key Dillinger přebíhá od jednoho setu k druhému, natáčí 10 videí současně. Mick Fur trpí poprvé v životě stresem. Hudební vydavatelství zajišťuji, že Producenti a Studia pracují 24 hodin denně. Alma Ata má dočasně smlouvu s Floydem H. a My Brothers od Mo-Fi, aby připravili přes noc všechna nová vydání. Ale zdá se, že Music Video Chanel stále upřednostňuje Khaki Records.
Telekomunikace vyvinou nový systém, který umožňuje divákům MMSkovat v televizních chat rooms. Běžní uživatelé prostě nemohou přestat se zasíláním obrázků sebe samých.

Když se lidé více dívají na televizi, tráví tím méně času u svých počítačů. To má negativní vliv na IT společnosti. Ta samá věc platí pro další Média. Mesenews končí neotevřený v koši na odpadky. MUD to stále ještě zkouší s články o nových veejays a dalších hvězdách, ale bez velkého účinku.

A to nejdůležitější je, že když existuje tak moc příležitostí, všichni umělci si myslí, že to můžou zvládnout sami. Právní poradci se svými smlouvami věci pouze zdržují. Manažerské agentury sledují, jak umělci utíkají. Haynes Talent se spoustou malých nadějných umělců je poloviční. Blum, Blum and Cho, drahá PR agentura, vidí, jak se zákaznický rozpočet okamžitě scvrkává. Monkey Flee má nad škodami kontrolu, protože mají videokanál a – malého – zákazníka.
Protože to s byznysem jde z kopce dolů, všichni by mohli používat Mentální kouče. Mentální koučové by také mohli někoho používat, protože umělci se k nim obrátili zády.

Diskuze (20) Další článek: RadioMobil získal za třetí čtvrtletí nejvíce zákazníků

Témata článku: Nový hit, Odpadky