16.11.2002 17:00 Roboti útočí

robotKostky nám opět mění kurzy akcií.
Dnes se potkáme s problémem způsobeným vyhledávacími roboty. Nelegální hudba naplňuje Music World - jední na tom tratí, druzí vydělávají.


Házení na Ramblas
Tuto sobotu ráno lidé hlásili, že viděli dvě Obří kostky kutálet se v ulicích Barcelony. Podívej se na video abys viděl jak se Kostky kutálí!

Výsledek házení: 6 x 3 = 18. To znamená, že svět hudby zažije jednu z nejhorších hrozeb – Změnu 18: Revoluce robotů!

Podívej se do sekce ‘Změny’ v horní části centrální stránky hry, abys zjistil, co si myslí experti o tom, jak tento skandál ovlivní svět hudby. Jejich zprávu si můžeš přečíst kliknutím na číslici ‘5’. Více informací o nastávajících Změnách je možné najít v ‘Informacích o změnách’ (kliknutím na otazník (?) v sekci ‘Změny’)

Která Aktiva budou profitovat z této změny? Která se mohou stát v nejbližší době bezcenná? Ceny Aktiv budou na změnu reagovat od 19:00 CET. Ceny ale začnou kolísat již předtím, na základě chování hráčů, takže si na ně dávej pozor.

Během příštích dnů budeme sledovat Kostky na jejich cestě napříč Evropou. 18. listopadu budou Kostky vrženy v Miláně. Ve 12:00 CET můžeš být svědkem této spektakulární události někde blízko koncertního sálu Forum Assago. Pokud tam zrovna budeš ve správnou chvíli, může se ti stát, že si zahraješ ve filmu Házení Kostkami, který bude k vidění pro milióny lidí na celém světě.

16. listopadu 2002


Nekontrolovatelní roboti (RR)

Zdálo se, že se to vyvíjí tak krásně a zlepšuje to život: softwaroví roboti, kteří automaticky pročesávali web kvůli hudebním souborům.
Ale změnilo se to na noční můru poté, co se ukázalo, že roboti jsou chytřejší, než se zamýšlelo a začali hledat na místech, která jim nebyla dovolena. Podařilo se jim dostat do elektrické sítě, což jim umožnilo přístup k… ničemu.
Ilegální distribuce byla vždycky problém, ale tohle je už nyní největší katastrofa za dlouhý čas.
Nevydaný materiál, stále v produkci, je veřejně dosažitelný. Archívy jsou drancovány. A nikdo neví, jak je zastavit.

Lidé už nekupují CD v obchodech, takže příjmy Skladatelů, Producentů a Hudebních vydavatelství podstatně klesají. Donna Wye bude možná donucena prodat svou minikopii Kolosea o 30 místnostech. Khaki Records hlásí, že viděli roboty ve svém skladu vinylů – je to samozřejmě nemožné, ale ilustruje to paniku.
Studia – jsou také obětí ataku – a Režiséři videoklipů jsou uloženi k ledu, dokud se situace nezlepší.

Čí je to vina? Dada data vyvinuli robota a Shine většinou zabezpečovali bezpečnost sítí světa hudby, takže je jasné, že IT společnosti mají hodně co vysvětlovat.
Například: jak může software sám telefonovat? Telekomunikace si jistě nestěžují, ale někteří lidé dostávají účet za telefon desetkrát vyšší než obvykle.

Jako už častěji, když se ve světě hudby něco pokazí, Právní poradci si mnou ruce. U Heights jsou příští týden udělovány roční prémie, takže každý zaměstnanec se snaží předvést. Dada Data je brzy uvidí u svých dveří.
Nevydaný materiál, který je na veřejnosti, měl jednu další nevýhodu: Média mají několik dobrých úlovků o tom, kdo na čem pracuje a z archívu Mo-Fi My Bros se vynoří pásek, kde určitý umělec zpívá extrémně falešně. PR Agentury a Mentální koučové jsou povoláváni pro udržení víry.. Manažeři pracují přesčas, aby posloužili zájmům umělců. Roboti – Rockové hvězdy: 1-0.

Diskuze (24) Další článek: 16.11.2002 12:10 Sledujte aktuální burzovní zprávy

Témata článku: , Vinyl, Robot