2 tipy na mobilní telefony s velkou baterií – Lenovo P2 a Nubia N2

Kapacita baterie, to je to oč tu běží. Většina smartphonů vydrží den, maximálně dva, a pak se musí nabít. V textu si ve zkratce představíme dva dotykové telefony s rekordní výdrží. Konkrétně, mobilní telefon Nubia N2 s kapacitou baterie 5 000 mAh. A smartphone Lenovo P2 s kapacitou 5 100 mAh. Na trhu budete jen těžko hledat telefony s vyšší výdrží.

Lenovo P2 zdobí dlouhá výdrž baterie

Náročnému uživateli poslouží Lenovo P2 bez nabití dva dny. Při běžném používání vydrží i tři dny. A to je na mobilní telefon s 5,5“ displejem opravdový úspěch. Skvělá výdrž baterie ale není jedinou devizou populárního modelu od společnosti Lenovo. Model P2 se pyšní plynulým téměř čistým systémem Android 6.0 (s aktualizací 7.0). Lenovo P2 má vnitřní paměť o velikosti 32 GB, což je v daném segmentu stále slušný nadstandard. Mezi chytrými telefony Lenovo P2 vyčnívá také líbivým designem a pevnou konstrukcí. Drobnou vadou na kráse je 13 Mpx fotoaparát, a to zejména za zhoršených světelných podmínek.

Chytrý telefon Lenovo P2 je vhodná volba pro běžného uživatele, který vyžaduje dlouhou výdrž baterie. Je to výkonné zařízení s průměrným fotoaparátem, které navíc běží na téměř čistém systému Android.

Nubia N2 je povedený čínský mobil

Ve střední třídě se mobilní telefon Nubia N2 neztratí. Na první pohled vypadá chytrý telefon poměrně tuctově, ale skrývá v sobě nadstandardní baterii s kapacitou 5 000 mAh. Díky tomu má Nubia N2 bezkonkurenční výdrž. Dokonce i s 5,5“ displejem stačí telefon nabíjet pouze dvakrát týdně. Naopak 13 Mpx fotoaparát patří spíše k průměru. Neurazí, nenadchne. Z technických parametrů je dobré zmínit velkou interní paměť. Nubia N2 se pyšní 64 GB místa. Plynulý provoz zajišťuje dobře odladěný Android 6.0 Marshmallow.

Klepněte pro větší obrázek

Nubia N2 je povedený čínský smarphone, který rozhodně neurazí. Největší výhodou oproti jiným chytrým telefonům v podobné cenové relaci je vysoká kapacita baterie. Díky tomu stačí Nubii N2 nabíjet dvakrát až třikrát týdně. Tím se téměř blíží k výdrži tlačítkových telefonů.

Zdroje: www.nubia.com, www3.lenovo.com 

Další článek: Mladá instagrammerka hledala správný úhel pro selfie a místo toho našla smrt