25.11.2002 18:40 Charitativní akce - párty ve Světě hudby

Taneční matrace Dnešní změny jsou způsoby akcí vzkutku nevídanou. Všechny populární osobnosti se scházejí na párty.
Někteří však neumí tancovat a tak je na světě další zajímavá pomůcka - taneční matrace...


Potápějící se Kostky
My jsme zatím Kostky ze starobylé věže nehodili, není tomu tak? Kvůli tomu byly Kostky poslány do Istanbulu a hozeny velice speciálními hosty-házeči. Turecká média se k nám ve velkém počtu připojila na idylickém ostrově Kiz Kulezi, kde jsme se stali svědky toho, jak mladé hvězdy z rockové skupiny Vega házejí Kostky do propasti. Podívej se na video, abys viděl, jak se Kostky kutálí!

Výsledek házení: 6 x 5 = 30. Změny 30 a 1 se již staly, takže svět hudby se dnes
rozhodne, do čeho se obléknout, aby se připravil na změnu 2/3: Charitativní akce!

Podívej se do sekce ‘Změny’ v horní části centrální stránky hry, abys zjistil, co si myslí experti o tom, jak bude svět hudby reagovat na nesmyslné ceny za stůl.

Jejich zprávu si můžeš přečíst kliknutím na číslici ‘14’.

Ceny Aktiv budou na Změnu reagovat od 19:00 CET. Více informací o nastávajících Změnách je možné najít v ‘Informacích o změnách’ (kliknutím na otazník (?) v sekci ‘Změny’).

Zítra Kostky ukončí jejich evropské turné v Dublinu.

Pokud tam zrovna budeš ve správnou chvíli (každý den ve 12:00 CET), může se ti stát, že si zahraješ ve filmu Házení Kostkami, který bude k vidění pro milióny lidí na celém světě!


25. listopadu 2002


Charitativní akce (CE)

Pokud žiješ ve světě hudby a neumíš tancovat, máš vážný problém. Ale tady je řešení: taneční matrace. Tato nová pomůcka je přenosná a má automatický metronom. Vyhlíží zdánlivě jednoduše, ale jakmile pustíš hudbu a postavíš se na taneční matraci, začne vést tvoje chodidla ve správném rytmu.

Nadace pro Umělce, kteří neumějí udržovat rytmus (FAKT), pořádá sbírku na další rozvoj taneční matrace. FAKT požaduje neviditelný model pro umělce na pódiu. Na nadačních akcích, jako je tahle, prostě platíš hodně peněz za to, že jíš humry, piješ šampaňské a vytváříš konexe: ukaž, že se ti daří dobře, popovídej si a vyměň si cenné navštívenky.

To, že jsi schopný ukázat se na takovéto charitativní akci (lístky jsou neuvěřitelně drahé), znamená, že se ti to podařilo a jsi součástí establishmentu: Aktivum. Bratři Blumové se konečně nechají znovu vidět společně na veřejnosti. Floydovi H. se povedl úžasný příchod, byl oblečený jako Miss Me a přitom ji parodoval. Management GO dohání novou technologii za pomoci mužů z vyšších kruhů ze Shine.
My brothers od Mo-Fi byli viděni, jak mluví s dívkami z Alma Ata, Key Dillinger byl viděn, jak stojí vedle nich a vypráví Donně Wye jednu historku za druhou.
Metro Management, jeden z hlavních sponzorů této akce, zajistil, že je party nacpaná velkými hvězdami, takže i upjatí lidé z Height se trochu uvolnili.

A když všichni vstupují na červený koberec, světla blikají.

Jedna výjimka: Mentální kouč Franny Frawl je na vstup ještě moc mladá. Avšak Dr. Fellwell očaroval hostitele a dostal se dovnitř zadarmo.

B společnosti, které poblíž této události nebyly vidět, dokazují, že mají před sebou ještě dlouhou cestu. Munya Studios, Monkey Flee, Musenews, Widerange, Dada Data a Khaki Records prostě nemají na to, aby pomohli potřebným. Miss Me nesnáší podobné party. Dean Wye i Mick Fur byli očekáváni, ale na poslední chvíli to odvolali (že by problémy s příjmy?). Burt Haynes a Paul Capri se o slávu nestarají a naopak.

Diskuze (13) Další článek: Mobil Nokia 7650 a jeho netradiční využití

Témata článku: , , Hud, Pár, Party, Svět, Matrace, Part