29.10.2002 09:00 Novinky prodlouženého víkendu

Logo NG z Clubu NokiaV sobotu obdrželi zaregistrovaní hráči první e-mail od strýčka L..
Zpestření čekání na start hry - fakta z minulých ročníků hry.
Loga hry Nokia Game 2002 v clubu Nokia.

Dopis od strýčka L.

Pokud jste se již zaregistrovali do letošní NG (v opačném případě máte čas ještě do 11.11.), přišel vám během soboty e-mail od našeho "Strýčka L." tohoto znění:

Strycek L.

Po přihlášení na stránky hry jste mohli objevit novou zprávu o možnostech využití Chat-u:


STRÝČEK L. chce s tebou mluvit
Víš, proti komu jsi? Nokia Game začne za pár dní a ode dneška můžeš začít potkávat budoucí vítěze a poražené.

Nokia Game ti nabízí možnost zůstat v kontaktu se spoluhráči, soupeři, obdivovateli, dávno ztracenými přáteli z předchozích Nokia Games i nepřáteli: Nokia Game Chat je otevřený veřejnosti.
Přečti si pokyny, jako ho používat a… používej ho pro svůj vlastní prospěch. V průběhu Game můžeš maximalizovat své skóre, pokud nepřestaneš sledovat pohyby ostatních hráčů a poučíš se z jejich zkušeností. Takže Nokia Game Chat není jenom pro radost: je to taktický prvek, který se naučíš oceňovat v průběhu příštích tří týdnů.

Pomocí nokia Game můžeš dát dohromady vlastní kroužek spojenců, vidět, kdy jsou online a zůstat s nimi v kontaktu během celé hry. Začni budovat svůj tým dnes, vyměňujte si stopy a průběžně se informujte!

25. října 2002

Zpestření čekání na hru

Další zpestření se na stránkách Nokia Game objevilo během včerejšího dne. Nokia se nám snaží vyplnit dni čekání do samotného startu hry a tak zveřejňuje některé zajímavé údaje z loňských ročníků:


Zábavná fakta z minulosti
Dávej si na tuhle hru pozor. V minulosti se staly podivné věci...

- Během loňské hry začali hráči z Irska a Velké Británie posílat stovky milostných básní naší hrdince Alfa

- Hráči z Nizozemí si v průběhu pečlivého hledání cenných vodítek v roce 1999 mysleli, že objevili ukryté telefonní číslo ve Španělsku... Jedna nemocnice v Barceloně kontaktovala ředitelství Nokie, aby zarazila telefonáty, které dostávala od hráčů. Telefonistky v nemocnici museli pracovat přesčas, aby mohli ujistit volající, že jistý "Sisu" není hospitalizován.

- Connecting People: hráči vytrvale organizovali schůzky před začátkem a během hry, před finále, během finále, po finále a po ukončení hry. A nezapomeň na jarní, letní a podzimní setkání. Online, offline, po telefonu, v chatu nebo dokonce tváří v tvář. Téměř ve všech evropských zemích. Připojíš se?

- Statistiky prokázaly, že hráčkám se v Nokia Game daří. Ve skutečnosti procentní podíl žen mezi finalisty převyšoval procento žen v rámci všech účastníků. Takže hoši, do toho!

Loga Nokia Game v Klubu Nokia

Poslední "oficiální" novinkou je možnost získat loga Nokia Game. Má to však jeden menší háček. Pro zisk loga potřebujete vlastnit telefon Nokia (s podporou změny loga operátora) a být zaregistrováni v clubu Nokia.

Pokud splňujete oba požadavky, již vám nic nebrání si logo nechat - a to zdarma - zaslat na svůj telefon.

A jaká loga jsou v nabídce? Podívejte se sami:

Logo NG 2002 Logo NG 2002
Logo NG 2002 Logo NG 2002

Váš názor Další článek: Sluchátka Bluetake BT400: cirkulárka ve znaku (test)

Témata článku: Víkend, Nov, Pro +, Novinky, Loňský ročník