9.12.2001 21:00 Srazy hráčů NokiaGame - o co jste (ne)přišli

Jak jsme Vás informovali, konal se v předchozích dnech sraz hráčů NokiaGame v Brně a v Praze. Oba dva byly příjemné a odvíjely se v přátelském a "herním" duchu. Bohužel se nedostavilo tolik lidí, kolik se přihlásilo. V Brně se sešlo z púvodně přihlášených dvanácti "pouhá" jedna čtvrtina - v Praze to bylo o něco lepší...

Na pražském srazu se nás sešlo z původně 38 přihlášených nakonec "jen" 19 (včetně autorů těchto stránek, Gamemastera a organizačního pomocníka, který vyhledával příchozí v seznamu - díky Mici). Omluvilo se nám 5 lidí. Doufáme jen, že ostatní nebloudili po okolí a nehledali nás. Dle příchozích byla mapka dostatečným vodítkem pro nalezení místa srazu.

Setkání jsme měli ve Vinárně u Čápa ve středu Prahy. Díky ochotě personálu vše probíhalo hladce, byť naše rezervace měla opravdu rezervy. Zpočátku jsme měli strach, že se tam ani nevejdeme, jak se ale ukázalo, mohli jsme se velice dobře usadit.

Toto byl náš zasedací pořádek:

setkani U Capa - Ptaha

Po úvodním nesmělém představování se velmi rychle rozproudila diskuze mezi hráči. Od počátku jsme byli, jako autoři těchto stránek, přítomni oba - Medvídek i Dyn. Otázky padaly, že jsme skoro ani nestačili opovídat (zejména zpočátku ;-))).
Později se objevil i Gamemaster letošní hry. Ač se dalo očekávat, že ho všichni zaplaví otázkami "proč?", nestalo se tak. Byť bylo v letošní hře několik infarktových okamžiků, všichni, co se sešli patřili asi do skupiny která se hrou "bavila" a nehrála ji jen kvůli hlavní výhře.

Trochu nás zklamal hráč (a jeho kolektiv) "Anička Balounová & spol.". Všichni jsme opravdu čekali, že přijde. Náš nejlepší mystifikátor však asi raději volil utajení - nebo možná informace o zaručené účasti byla jeho (její) poslední letošní klamavou zprávou. Lze čekat, že se snad pod tímto příspěvkem objeví alespoň virtuálně. Škoda Aničko, Tvé přivítání by bylo opravdu srdečné a všichni jsme se těšili na slíbený kryt na 3310...

Byť někteří museli odejít dříve, můžeme říci, že jsme se (snad) opravdu všichni bavili dobře. Na sraz se nám ale nepodařilo zajistit kameru ani digitální fotoaparát. Fotografie, které jsme pořídili byly tedy pouze na klasický kinofilm. Bude chvilku trvat, než z něj budou i fota. Snad je objevíte na našich stránkách dříve, než oznámení o výhrách z letošní NokiaGame ;-))

Děkujeme všem zúčastěným za jejich dobrou náladu a pohodu s jakou tato akce proběhla. Doufáme, že se všem alespoň trochu líbila.

Co dodat? Přejeme vám hodně štěstí - budete ho během roku bez NokiaGame také potřebovat. Možná se zase za rok u podobného dobrodružství setkáme. Jak to ale napřesrok bude je zatím ve hvězdách...

P.S. Naše stránky nekončí, sledujte je průběžně - pokud bude jakákoliv novinka, rádi se o ní s Vámi podělíme.

Diskuze (12) Další článek: Vyhráli jste roční předplatné Mobilit?

Témata článku: Sraz, Hráč