A je to tady! První fotografie nového mobilu Siemens SL55

Německý Siemens ještě nevyložil všechny trumfy z rukávu a chystá další velice vybavený telefon s označením SL55. Ten by měl nahradit dosluhující model SL45. Prohlédněte si jeho fotografie.

Siemens za poslední půl rok ukázal, že v mobilních technologiích umí. Jeho posledním modelům zatím kraluje nedostižný Siemens S55, který však může být do konce roku vystřídán ještě zajímavějším modelem SL55. Novinku stále zahaluje rouška tajemství a jakékoli informace o něm jsou pouhé spekulace. Jistí si můžeme být pouze jeho konstrukcí, která je podobná Nokii 7650. Klávesnice totiž vyjíždí až po odsunutí horní části. Kdekdo si může myslet, že Siemens jednoduše okopíroval tento systém od svého finského rivala, ale pravdou zůstává, že tento princip se již objevil u extravagantního modelu Siemens SL10, jehož netradiční vzhled mělo na svědomí designérské studio Colani.  

Od nového modelu můžeme očekávat, že uživateli nabídne barevný displej, pravděpodobně multimediální zprávy MMS a možná taky Javu. Za operační systém bude s největší pravděpodobností zvolen Symbian a data se budou moci ukládat i na paměťovou kartu (jak tomu bylo u modelu SL45).

Termín uvedení je odhadován na konec tohoto roku nebo na počátek roku následujícího. Obrázky byly převzaty ze serveru siemensinfo.de.

 

 

 

Diskuze (30) Další článek: Finále Oskarnevalu – horečka sobotní noci!

Témata článku: Siemens, , Siemens S55, Siemens SL55, Foto, Rouška, F +, Mobil, První fotografie, Fotograf, MOBI, Nov