Akce Oskara: telefony za dotované ceny pro starší zákazníky (oživeno)

Včera se pod jedním článkem strhla diskuse, že operátoři nabízejí dárky a další zvýhodnění pouze pro své nové zákazníky. Hned další bleskovka s aktuální nabídkou Eurotelu sice dokazovala opak, ale zřejmě to bylo málo.

Co tedy říkáte na tuto akci Oskara? Je určena starším zákazníkům s paušálními programy, ke kterým nebylo možné pořídit dotovaný telefon: konkrétně k Dohodě s Oskarem, tarifu Mezi námi a k trojici Volám málo, Volám často a Volám stále. Pokud máte některý z těchto tarifů, dobrou platební morálku a chuť zůstat u Oskara dalšího půl roku, můžete si pořídit dotovaný telefon.

Oživeno: Nectil jsem pravidlo „Důvěřuj infolince, ale prověřuj“ a i když jsem mi měl stejné informace i z jiného zdroje, je to trochu jinak. Akce v prvé řadě neplatí jen do konce roku, jak jsem psal – je neomezená. Cena telefonů je potom závislá na tarifu, který používáte. To ale znamená, že například Sony Ericsson T630 můžete mít i levněji než za 2 577 Kč, které jsem dával jako příklad. S tarifem Volám Stále bude stát jen 1 577 Kč. Na druhou stranu s tarifem Volám málo přijde mobil na 4 577 Kč. Konkrétní ceny k jednotlivým tarifům najdete na webu Oskara.

Diskuze (60) Další článek: Prohlédněte si snímky z pětimegapixelového fotomobilu

Témata článku: , , Sony Ericsson T630, Dot, Zak, Telefon, Oskar, Pro +, Zákaz