Aktualizace náramků Samsung Gear Fit 2 a Fit 2 Pro přináší nové fitness funkce

Samsung včera informoval o připravované aktualizaci pro náramky Gear Fit 2 a Gear Fit 2 Pro. Update přináší dvě novinky - Správu hmotnosti a Fitness program. Mimo to došlo ještě k drobným úpravám uživatelského rozhraní.

V sekci Správa hmotnosti může sledovat to, jak moc cvičíte a kolik toho sníte, tedy váš energetický výdej a příjem. Vše však vidíte souhrnně na jedné obrazovce. Druhý přídavek nese název Fitness Program, a umožní připojení hodinek k telefonu, který může být následně synchronizován s televizí. Na ní při spuštěném cvičení vidíte, jak u jednotlivých cviků správně postupovat, své tempo, počet cviků, apod.

Další změny se týkají obrazovky zobrazené na náramku při spuštěném cvičení. Čekejte i dva nové upravitelné widgety na plochu, ve kterých můžete rychle přistupovat k různým druhům cvičení a také přehled vašich výkonů v rámci aktuálního dne. Aktualizace bude brzy celosvětově dostupná skrz aplikaci Samsung Gear a měla by se vám nabídnout automaticky. 

Představovací video náramku Samsung Gear Fit:

Diskuze (1) Další článek: Meizu se vrací na český trh. Nabídne levnější modely i smartphone s displejem na zádech

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Drobná úprava, Spuštěné cvičení, Pro +, Energetický výdej, Náramek, Nov, Sam, Cvičení, Fitness +, Uživatelské rozhraní, Představovací video, Samsun, F +, Připravovaná aktualizace,