Aktuálně.cz: Chcete volat levněji? Dejte se k ODS

Nebudeme na MobilManii rozebírat politiku, nicméně tato zpráva s ní přímo souvisí. Tedy lépe řečeno s jednou z vládnoucích stran u nás a navíc s telekomunikacemi. Občanská demokratická strana (ODS) totiž chystá pro své členy nový věrnostní program, jehož součástí mají být mimo jiné i výrazně výhodnější mobilní služby.

Jak napsal webový deník Aktuálně.cz, zástupci strany už téměř zpečetili dohodu s T-Mobilem. ODS před mobilním operátorem (ale i dalšími subjekty) jednoduše vystupuje jako velká firma a pro T-Mobile představuje atraktivní trh. Členové strany tak budou moci snadno dosáhnout na ceny pro firemní klientelu, které jsou v porovnání s nabídnou pro běžného smrtelníka, řádově nižší.

Podle Aktuálně.cz chce ODS svým členům zprostředkovat i levnější pojištění, bankovní služby a dovolenou. V ODS to vidí tak, že jejich věrnostní program nijak nenarušuje soutěž politických stran u nás a ústy svého manažera tvrdí, že chtějí svým členům nabídnout něco víc. Organizace Transparency International mapující korupční prostředí a rizika před počínáním strany naopak varuje.

Diskuze (67) Další článek: Zkusili jste už vyhledávat hlasem?

Témata článku: , , , , Děj, Volat, Akt, ODS, Velká firma