Ano, natočili jsme video o pozvánce na tiskovku. Je boží a Galaxy S10 bude také*

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 42

Názory k článku

avatar
26. 02. 2019 22:25

Pořád se řeší nějaké sekání droida. Já osobně mám Note 9 a nemám problém. Shrnul bych to asi takto. Pro děcka co mají potřebu mezi vybíráním šušní instalovat a odinstalovávat aplikace a hry je lepší určitě ohryzek. Je asi blbuvzdornější. Já jsem dospělý a také tak telefon používám, tudíž jsem spokojen s droidem. Osobně bych si nepoužívat aktivně S.Pen nikdy nekoupil tak drahý telefon, protože je to zbytečné, ale on nikdo prostě toto neumí. Vše ostatní napříč platformami jsou jen lepší či horší plácačky. Uvidím za pár let až vyladí skládačky a budu mít vraženou tužku do šestipalce rozložitelného na dvanáctkový tablet.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
16. 02. 2019 21:06

Já už se musím opravdu smát až mě bolí břicho.. Chlapci dostali krabičku, dárečky, samozřejmě (opět) nechybí ani sponzorovaný výlet na tiskovou konferenci .. a už se zbrkle třepou na židlích jako dva malí chlapečci, ohání se superlativy a nechybí ani tradiční nadpis ve formě clickbaitu.Po konferenci se vychválí i to, na co bude zbytek světa nadávat (viz.Galaxy S5) a super-boží-mega-cool-masáž bude pokračovat kadencí 3-5 článků "Samsung Galaxy S10" denně. Za 3 měsíce přijde (OPĚT) tvrdá realita, vyhodnocení špatných prodejů z důvodu slabého zájmu zákazníků a slevy ve výši 10-40%. Když vidím ten ošklivý design, tak bych se klidně vsadil, že letošní vlajková loď dopadne opět nechvalně. Příští rok (opět) přijde vylepšený model, kde se vychytají chyby na které se nemyslelo, Galaxy S11 bude z přední části připomínat Huawei P30 (protože průstřel je prostě PRŮSER) a vše se to bude točit v podobném scénáři jako doposud.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (4)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
16. 02. 2019 14:11

Ať si je S10 jaká je, zůstanu u Applu. Ono to sice vypadá jak to je dobrý telefon, ale za dva roky je zasekaný a nepoužitelný. Androidy jsou prostě špatný, tedy na Pixely od Googlu, jelikož to je jediný použitelný Android na trhu. Navíc přístup Samsungu k podpoře, to je děsný. Mobil jedině Apple nebo Google.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (10)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
16. 02. 2019 09:39

Pěkné shrnutí. Ano, pamatuji jak byla S4 úspěšná a dost známý telefon od Samsungu a u S5 jsem taky dost kritizoval ta záda :DMěl jsem až S6, kde mě uchvátil právě ten nádherný vzhled - sklo a kov a pod sklem byla ta lesknoucí se vrstva barvy, která odrážela světlo a ten telefon vypadal fakt nádherně. A taky konečně čtečka otisků od Samsungu fungující pouhým přiložením prstu. Navíc to byl v té době podle Antutu nejvýkonnější smartphone a to ve velkém náskoku před veškerou konkurencí. No a potom ten nádherný QHD barevný OLED displej. Nevýhoda byla jen nízká výdrž baterie a možná ještě ten vystouplý fotoaparát, který lehce kazil dojem z jinak opravdu vzhledově nádherného telefonu. Jinak ještě (oproti novějším Samsungům) měl infraovladač, nadruhou stranu mu zase chyběl slot pro SD (ale ten ani teď nevyužívám). Měl jsem plochou černou variantu. Po roce mi po reklamacích vrátili všechny peníze - 23 000kč - v té době už byl mnohem levnější a tu cenu stál zase nový S7 Edge, který jsem si za ty vrácené peníze pořídil.S7 Edge (ve zlaté barvě) - opravdu nejpovedenější vlajka od Samsungu (podle mého názoru) - baterie měla zrázu o dost větší výdrž, telefon byl voděodolný(!) a taky nádherně fotil, oproti S6 uměl mnohem líp fotit za horších světelných podmínek. Čtečka otisků byla dobře umístěná (oproti veškeré tehdejší konkurenci kromě Applu) a navíc ještě rychlejší než u S6. Čočka už nebyla tak vystouplá a vzhledově (obzvlášť u té mojí zlaté varianty) vypadal telefon opravdu nádherně. :)S9+ (třetí vlajka od Samsungu, kterou mám) - tohle už je spíš stylovka. Hardware byl už předtím na špičkové úrovni, tady se kromě pár přidaných cypin Samsung (už od S8) začal zaměřovat ještě víc na ten vzhled - co je zrovna trend - takže malé rámečky, nuloidní displej, zaoblené hrany displeje a tak podobně. Logo Samsungu z čelní strany zmizelo, aby byly rámečky ještě menší (stejně každý pozná, že je to Samsung - zahnutý displej, malé rámečky a ty zaoblené hrany displeje - to je všechno typické pro S8 a S9, nebo i nové Noty). U S9/+ doladili pár malých much - dodali tu druhou čočku pro dvojnásobný zoom (u S9+), audio repráky, vylepšili foťák - prostě taková S8 dotáhnutá do konce.Nádherné telefony,ovšem S10 se mi nebude tolik líbit, nestojí mi to za to vysolit tolik prachů za telefon, který mě ničím neuchvátil. Rámečky pod a nad displejem nejsou stejné šířky (chybí symetrie jako u S9/+) a mám rád displej, který není narušený nějakými výřezy. Čtečka otisků v displeji to u mě nezachrání. Až mě Samsung zase něčím uchvátí, budu uvažovat o pořízení nového S, ale tentokrát by to pro mě byly jenom zbytečně vyhozené peníze.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (12)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
16. 02. 2019 06:52

ten polepený notebook působí hodně infantilně, když k tomu ještě člověk přičte i to oblečení jako od táboráku ....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (9)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
16. 02. 2019 05:00

S10 bude nejošklivější mobil letošního roku no i když ti ostatní výrobci se taky nemají čím chlubit.
:D zlatý mobil co má velký 16:9 displej no co tak tam jsou malý rámečky ale aspoň využitý a hlavně nic co by zasahovalo do displeje žádné kulaté rohy, žádná díra, žádný výřez. Příkladem je Mate 10 který má asi nejlepší řešení všeho stačilo by čtečku přesunout do displeje rámečky zmenšit na hodnotu třeba S9 a rázem by jste dostali opravdu velký displej ne ty marketingový lákadla.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor