Aplikace Logitech Capture vytuní vaše webová videa. Slibuje profi vzhled s minimem práce

Logitech představil aplikaci pro zjednodušení tvorby video obsahu pomocí webkamer Logitech C920, C922 a BRIO 4K Pro. Titul Logitech Capture (pro Windows 7 a novější zdarma) pomáhá připravit originální a technicky dokonalé video aniž by to zabralo množství času.

Nechybí přechody, filtry, různé prolínací efekty, barevné klíčování k doplnění pozadí, vyvážení bílé, automatické ostření, určení rychlosti snímání a přímé sdílení výsledku na sociální sítě jako jsou YouTube, Facebook, Instagram a další. Nahrávat navíc můžete z více zdrojů, takže klidně lze využít dvou webkamer, nebo můžete kombinovat obraz z webkamery s obsahem obrazovky počítače. Aplikace také umožňuje nahrávat obraz na výšku a to ve formátu 16:9, čímž je video optimalizováno k prohlížení v mobilních telefonech. Nastavit jde i zorné pole a samozřejmě rozlišení obrazu.

Váš názor Další článek: Nejpoužívanější heslo bylo loni opět 123456. Lidé se pořád nepoučili

Témata článku: , , , , , , Webkamera, Vzhled, Sociální síť, Pro +, Mini, Prohlížení, Přímé sdílení, Zorné pole, Mini +, Mobilní telefon, Webové video, Aplikace, Automatické ostření, Vyvážení bílé, SLI, Vaš, Obraz, Originální video, Minimum