Aplikace Můj T-Mobile změnila kabát. Je modernější a přehlednější

Aplikace Můj T-Mobile přináší po čase inovovaný design i lepší funkce. Operátor T-Mobile aktualizoval svoji „mobilní samoobsluhu“ pro obě nejpoužívanější mobilní platformy (ke stažení zdarma pro Android a iOS). Soustředil se hlavně na designové a funkční inovace. Aplikace nyní působí moderněji a má vylepšené animace. Po funkční stránce byly přidány užitečné drobnosti.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Vylepšení se dočkala lišta menu umístěna ve spodní části – přináší nejen více položek, ale došlo i k jejich trvalému označení. Nebudou tak již odlišovány jen ikonami. Aplikace nabídne přehlednější rozložení prvků, například v sekci pro správu připojeného čísla. Složka Inbox nově zahrnuje také notifikace z aplikace.

Správci rodinného zvýhodnění Magenta 1 mají k dispozici nástroj pro rozdělení sdílených dat (až 15 GB). Nově si mohou zákazníci zobrazit své zařízení na splátky a mohou rovnou doplatit zbývající cenu. Struktura menu se nezměnila a všechny stávající funkce zůstaly zachovány. Do konce dubna chystá operátor novinku v podobě tmavého režimu a přehlednější grafiky pro historii vyúčtování.

Diskuze (25) Další článek: Start 5G aukce se dále odkládá, ČTÚ prodloužil veřejnou konzultaci do května

Témata článku: , , , , , Operátor, Dobrá funkce, Kabát, T Mobil, Mobilní platforma, Aplikace, Menu, MOBI,