Apple Music boduje, službu využívá už 11 milionů lidí

Hudební služba Apple Music, která byla spuštěna teprve před měsícem, má nyní 11 milionu odběratelů, informuje The Verge. Stále se samozřejmě jedná o zákazníky, kteří mají službu v rámci zkušební doby na tři měsíce zdarma, nicméně i toto číslo je slušný úspěch a svědčí o nemalém zájmu.

Klepněte pro větší obrázek
Služba Apple Music je dostupná od července

Počet uživatelů je do jisté míry ovlivněn i tím, že Apple Music se s posledním updatem automaticky nainstaloval do každého Apple zařízení. K aktivaci služby se už ale každý musí zapsat. Více nám poví až počet odběratelů, kteří si budou Apple Music platit i po skončení zkušební doby, ale je zjevné, že lákadlo v podobě tříměsíční zkušební doby zabralo.

Měsíční předplatné za prodloužení odběru činí 5,99 euro (přibližně 165 Kč) na osobu nebo 8,99 euro (přibližně 250 Kč) za rodinu. V rámci rodinného předplatné může službu využívat až 6 osob. Spotify má pro srovnání předplaceno přibližně 20 milionů zákazníků.

Diskuze (77) Další článek: Samsung představí nové nositelnosti na veletrhu IFA v Berlíně

Témata článku: Apple, , Apple zařízení, Poslední update, Lid, APP, Měsíční předplatné, Mil, #Apple, Rodinné předplatné, Hudební služba, Bod