Apple naděluje studentům. Ke zlevněnému Apple Music přidá předplatné TV+ zdarma

Streamovací služba Apple TV+ si odbude svou premiéru v pátek 1. listopadu a Apple odhaluje další zajímavou nabídku, tentokrát pro studenty. Těm, kteří si předplácí hudební službu Apple Music totiž nadělí předplatné Apple TV+ úplně zdarma. Studenty tak obě služby vyjdou na pouhých 69 Kč měsíčně. Plná cena za obě služby přitom v součtu vyjde na 288 Kč (149 + 139 Kč). Studenti však za zlevněnou cenu přijdou o možnost sdílet služby s rodinou. O nabídce na instagramu informovala herečka Hailee Steinfeld, představitelka hlavní role v seriálu Dickinson, který na Apple TV+ bude mít v den spuštění premiéru.

Samozřejmě stále platí i původní nabídka, že každý uživatel, který si od 20. září zakoupil nebo v budoucnu zakoupí nový iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV či Mac, získá předplatné Apple TV+ na rok zdarma. Těmito kroky se firma snaží získat co největší množství uživatelů, kteří s ním bezplatně překlenou období, kdy bude v TV+ jen velmi omezené množství obsahu. Plná cena samotné TV+ totiž vyjde na 139 Kč měsíčně, přičemž předlatné lze sdílet až s 5 členy rodiny.

Pro připomenutí jen dodám, že službu lze skrze novou aplikaci Apple TV sledovat na zařízeních Apple, ale také na vybraných televizích Samsung, LG, Sony, Vizio a podporovány budou i streamovací boxy jako například Amazon Fire TV či Roku.

Aktualizováno 1.11.: Bezplatné Apple TV+ pro studenty již oficiálně potvrdil i Apple, nicméně uvádí, že nabídka je dočasně omezená na prozatím neurčitou dobu. Zájemci o předplatné musí o studentský účet zažádat na stránce Applu, kde bude status studenta ověřen. Po úspěšném ověření se pak stačí k TV+ přihlásit pod stejným Apple ID. Se studentským účtem však službu nelze sdílet s rodinou.

Představení Apple TV+:

Via 9To5Mac

Diskuze (10) Další článek: LG navýšilo tržby i zisk, mobilní divize ale stále živoří

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , , Studenti, Apple TV +, IPod Touch, Pře, Amazon Fire TV, Žďár, Dickinson, TV +, Připomenutí,