Apple rozeslal pozvánky na jarní keynote. Za dva týdny představí novou streamovací videoslužbu

Apple rozeslal pozvánky na dlouho očekávanou jarní keynote. Ta proběhne již 25. března od 18:00 hodin našeho času a hostit jí bude Steve Jobs Theater v areálu Apple Parku. Hlavním tématem akce má být dlouho očekávaná streamovací videoslužba, čemuž napovídá i samotný slogan akce It’s show time a také filmově laděný upoutávkový spot. 

Pro chystanou službu už Apple za poslední měsíce údajně získal na svou stranu spoustu hvězd jako je Oprah Winfrey, Jennifer Anniston, Reese Witherspoon a obsah pomohou tvořit i režiséři J.J. Abrams, Steven Spielberg a další. Apple se tak evidentně  chce pustit do tvrdého boje s konkurenčími službami jako je Netflix, HBO GO či Amazon Prime.

Kromě filmů a videí však Apple přinese i předplatné novin a časopisů, k čemuž mu dopomohla hlavně loňská koupě aplikace Texture, která podobnou funkci nabízí. To nejzajímavější však je, že všechny tyto služby, včetně Apple Music zřejmě Apple nabídne i v rámci jednoho balíčku. Za jedno předplatné byste tak získali přístup k hudbě, videu i časopisům.

Pravděpodobné je, že se na keynote dočkáme i nějakého hardwaru, čemuž napovídají velké úniky nových iPadů  (Aktualizováno 18.3.: iPady Air a mini 5 Apple představil již týden dopředu před konferencí)  iPodu Touch 7. generace a očekává se i představení nových sluchátek AirPods 2. Akci bude možné samozřejmě znovu sledovat online na webu Applu

Via: 9To5Mac

Diskuze (37) Další článek: Babiš dostal operátory k jednacímu stolu. Chce, aby přiznali reálné ceny za data

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , Steve Jobs Theater, Pře, IPod Touch, Amazon Prime, Str, Předplatné, ČSFD, Texture, ABR, Area, March, Steven Spielberg, Oprah, HBO go, Videos,