Apple zveřejnil program WWDC20. Fanouškům se bude líbit keynote, vývojářům osobní konzultace

Apple zveřejnil line-up vývojářské konference WWDC20, která sice poprvé proběhne online, přesto firma tvrdí, že bude největší v historii. A vlastně to dává smysl, přes internet se k ní jednoduše dostane mnohem více vývojářů.

31. ročník konference WWDC proběhne od 22. do 26. června a Apple očekává, že se ho zúčastní na 23 milionů lidí. Vyjma hlavní události, na které se předpokládá představení nových verzí operačních systémů, proběhnou i prezentace „State of the Union“, více jak stovka přenosů zaměřených na technologie a design a nebudou chybět ani relace jeden na jednoho, kdy specialisté z Applu budou individuálně radit vývojářům po celém světě.

Úvodní Keynote

...začíná v pondělí 22. června v 19 hodin našeho času, streamovat se bude na apple.com, v aplikaci Apple Developer, web Apple Developer a aplikaci Apple TV, po skončení bude záznam na YouTube. Hlavním bodem je představení nových verzí systémů iOS, iPadOS, macOS, watchOS a tvOS.

State of the Union

V pondělí 22. června ve 23 hodin našeho času si můžete poslechnout vedoucí techniky, kteří znovu představí novinky v systémech, tentokrát však maximálně do hloubky. Tyto prezentace budou dostupné na vyžádání prostřednictvím aplikace a webu Apple Developer.

Více jak 100 přednášek

Mezi 23. a 26. červnem proběhne více jak stovka přenosů, ve kterých se vývojáři mohou naučit, jak vytvořit nové generace aplikací, s čímž jim pomohou inženýři Applu. Videa budou zveřejňována každý den v 19:00 našeho času a budou k dispozici v aplikaci Apple Developer na iPhone, iPad a Apple TV a na webových stránkách Apple Developer.

Vývojářská fóra

Už 18. června startují nová vývojářská fóra, kde se spojí vývojářská komunita s více než tisícovkou inženýrů z Applu, aby odpovídali na otázky a zapojili se do technických diskusí. Od prvního dne WWDC pak může kdokoli vyhledávat a prohlížet si tyto diskuse na fóru, členové Apple Developer Programu budou moci zveřejňovat své vlastní otázky a učit se přímo od odborníků Apple.

Konzultace 1 na 1

Mezi 23. a 26. červnem mohou jednotliví členové Apple Developer Programu požádat o schůzku s inženýry z Applu. V úterý 16. června Apple vyhlásí finalisty soutěže Swift Student Challenge, což je příležitost pro studenty všech věkových skupin, aby předvedli svou lásku ke kódování vytvořením vlastního titulu ve Swift playground.

Diskuze (5) Další článek: GeForce Now je po čistce jako nový. Program Founders byl znovu otevřen

Témata článku: , , , , , , , , Vedoucí, F +, Konzultace, Červen, Inženýr, Internet, Fórum, Fan, Pro +, Vývojář, Nová verze, Aplikace, Apple Developer, Vyžádání, MacOS,