Asus chystá druhou generaci herního smartphonu. Má mít 120Hz displej

Po relativně slušném úspěchu herního mobilu Asus ROG Phone chystá tchajwanský výrobce jeho nástupce. Pracovat na něm má s čínskou společností Tencent, jež majetkově stojí za známými herními vývojářskými společnostmi jako Epic Games nebo Supercell. Informoval o tom portál Cnet.com.

Telefon se má jmenovat jednoduše Asus ROG 2 a oficiální premiéra má proběhnout v průběhu letošního července. O výbavě toho mnoho známo není, takřka jistotou je ale použití procesoru Snapdragon 855. Asus má do svého herního telefonu osadit displej s obnovovací frekvencí 120 Hz. Loňský ROG Phone má „jenom“ 90 Hz, u běžných (neherních) mobilů se používá 60 Hz.

Můžeme očekávat, že Asus bude pokračovat ve futuristickém ROG designu a že i pro druhou generaci herního telefonu připraví hromadu doplňkového příslušenství. Pro účely náročného využívání by neměl chybět systém pokročilého chlazení a taktéž baterie s vysokou kapacitou okolo 5 000 mAh.

Diskuze (1) Další článek: Samsung Galaxy Xcover 4s: odolný telefon starého střihu dostal lepší hardware

Témata článku: Asus, , , , , , Asus ROG Phone, Mít, Displej, Herní, Telefon, Generace, EPIC Games, SMA, Supercell, ? Displej, Tencent