Asus rozjel předprodej Zenfonu 5 a dočasně je za hodně zajímavé peníze

Asus rozjel předprodej smartphonu Zenfone 5 a skvělé je, že Česko tentokrát patří mezi první země v Evropě, kde se to povedlo. Plná cena je 9 990 Kč, v předprodeji však můžete nakoupit za 8 990 Kč. Platí to u vybraných partnerů: CZC.cz, huramobil.cz a MobilPohotovost. Při nákupu v e-shopu stačí při objednávce zadat slevový kód ZF5.

Zenfone 5 je základ stejnojmenné řady smartphonů, prodávat se začíná jako první. Výkonnější Zenfone 5Z, levnější Zenfone 5 Lite a Zenfone Max (M1) s pořádnou baterií dorazí později.

Zenfone 5 (můžete se setkat s typovým označením ZE620KL) nabídne bezrámečkový displej o úhlopříčce 6,2", rozlišení FullHD+ a poměru stran 19:9. Nechybí výřez pro senzory a čelní kamerku. Záda jsou skleněná a vyjímá se na nich vystupující duální kamerka s objektivy nad sebou. Asus hodně sází na fotoaparát Sony IMX363, integraci umělé inteligence (fotoaparát, správa energie) a také jde o první mobil s čipsetem Qualcomm Snapdragon 636.

Diskuze (3) Další článek: První chytré displeje pro Google Assistanta koupíte v červenci

Témata článku: Asus, , , , , , Asus Zenfone 5 (2018), Hurámobil, Pořádná baterie, První mobil, První země, Evropa, Hod, Slevový kód, Čelní kamerka, Vybraný partner, Předprodej, Pen, Kamerka, Zen, Typové označení, Pře, Mluvící avatar, DOCA, Česká republika