Audiolibrix slaví narozeniny, audioknihy koupíte za polovic

Obchod s audioknihami Audiolibrix 26. září oslaví 6. narozeniny a dárky dostanou uživatelé – nejpopulárnější audioknihy půjde do 27. září koupit s 50% slevou. Ale není to tak jednoduché...

Knihy přichází do akce po sériích, 50% sleva na jednu várku platí 12 hodin, potom až do konce akce platí sleva 25 %. Začíná se v úterý 25. září v 8 ráno, končí v 8 ráno ve čtvrtek 27. září.

Trh s audioknihami každý rok zaznamenává stoupavou tendenci díky rostoucí nabídce a měnícímu se životnímu stylu produktivních lidí. V současnosti je tak čtenářům dostupných přes 11 tisíc hodin mluveného slova. „Audioknižní trh mezi roky 2016 a 2017 vzrostl o 21 %, přičemž ten knižní o necelá 2 % a e-knihy zaznamenaly propad o téměř 5 %. Audioknihy na Audiolibrix kopírují trend a meziroční nárůst za poslední roky překračuje hranici 30 %,“ prozradil Ivan Sabo, CEO společnosti Audiolibrix.

Kromě běžného nákupu Audiolibrix nabízí i předplatné, díky němuž mají zákazníci šanci nakupovat audioknihy pravidelně za 199 Kč. Od minulého měsíce Audiolibrix rozšířil svou nabídku také o podcasty a nyní poskytuje všem fanouškům mluveného slova největší katalog českých a slovenských podcastů u nás.

Audiolibrix jsou audioknihy kdykoliv a kdekoliv:

Váš názor Další článek: Apple se chlubí safírem na foťáku, ale test tvrdosti ukazuje na sklo

Témata článku: , , , , , Sleva, Narozeniny, Podcast, Mluvené slovo, Běžný nákup, Minulý měsíc, Meziroční nárůst, Audiolibrix, Září, SLA, Ivan, Apple IOS, Audiokniha, Měnič,