B-Man: exploze zábavy

Java hry si často berou za vzor tituly z osobních počítačů. Stejně je na tom i hra B-Man, která však svého počítačového kolegu brzy překoná. Můžete ji vidět pouze na čelních pozicích herních hitparád. Aktualizováno

B-Man

Již delší dobu se na monitorech počítačů prohání hra s názvem Bomber Man. Hra, která je živým důkazem, že v jednoduchosti je krása. V tomto případě i hromada zábavy. Zápletka hry není složitá – logickým kladením výbušných bomb se musíte zbavit svých nepřátel. Svou popularitu si hra vybudovala zejména díky možnosti hrát s dalšími živými hráči.

Stejný princip přináší na displeje mobilních telefonů i hra B-Man od společnosti TraceBit. Jedinou nevýhodou může být jen nutnost hrát sám proti počítači.

Masakr

Úkolem hry v každém kole je vyřadit všechny potvory na poschodí. Pokud se tohoto stavu dosáhne, je možné se přesunout do dalšího patra. Během hry poznáte hned několik druhů příšer, které se navzájem budou lišit svou inteligencí, rychlostí a hlavně zranitelností. Naštěstí existují ve hře i bonusy, které vám dovolí naklást více bomb najednou nebo zvýšit jejich účinnost.

  

Po nakladení bomb na podlahu máte pár sekund na únik. Exploze ničí vše co je v dosahu ohnivých plamenů – třeba i cihly.

Hra B-Man se vyznačuje skvělou grafikou a věrnou podobou s hrou Bomber Man. Podle informací je i stejně zábavná, což dokazují i aktuální žebříčky hitparád. Bohužel se za každou legraci platí – hra není zdarma ani v demoverzi. Hra je určená pro mobilní telefony Nokia 7650, 3650, 7210 a 6610. Bližší informace o hře naleznete na stránkách výrobce

Aktuálně: Hra je od dnešního dne v nabídce T-Zones.

Diskuze (15) Další článek: Intel PXA800F: nový procesor pro komunikátory

Témata článku: , , Nokia 7650, Masakr, Man