Benefon Q naživo

Recenzí nového mobilu Benefon Q najdete na MobilManii koncem příštího týdne. Zatím se můžete pokochat obrázky tohoto skvostu. Nejedná se však o známou oficiální obrazovou prezentaci Benefonu - snímky jsme pořídili a vybrali včera v redakci.
Recenzi nového mobilu Benefon Q najdete na MobilManii koncem příštího týdne. Zatím se můžete pokochat obrázky tohoto luxusního telefonu. Nejedná se však o známou oficiální obrazovou prezentaci Benefonu - snímky jsme pořídili a vybrali sami v redakci.

Když kliknete na malé náhledy, zobrazí se větší obrázky. Jejich velikost je 30 až 70 kB, stáhnutí tudíž nebude činit problémy ani čtenářům připojeným přes modem.

Nejdřív rozbalíte krabici   Benefon Q naležato   Benefon Q nastojato

Nejdřív rozbalíte krabici - malou, opravdu malou. Uvnitř na zeleném sametu trůní mobil: Benefon Q. Jeho povrch je ze stříbrného kovu, displej září zelenomodrým světlem, zelené je také podsvětlení tlačítek.

Udělejte si představu o velikosti   Benefon Q vedle jiných mobilů

Srovnejte rozměry Benefonu s velikostí běžné platební karty a podívejte se, jak si stojí ve srovnání s Nokií 8210 a Siemensem S35.

Detail   Z opačné strany

Elegantně je vyřešena mřížka sluchátka i boční tlačítka pro ovládání hlasitosti. Pod lithion-polymerovou baterií je rovněž kovová přepážka, telefon by proto měl něco vydržet.

Hlavní displej   Microsoft Mobile Explorer

Prostředí je velice podobné jinému v současnosti nabízenému Benefonu, modelu Twin. V menu však kromě jiného přibyla položka Mobile Explorer: tento telefon obsahuje prohlížeč od Microsoftu, pomocí kterého se dostanete na běžné webové stránky a do Q si stáhnete také e-maily.

Co byste chtěli vědět?

Telefon nyní budu testovat, koncem příštího týdne se těšte na článek na MobilManii a následně na obsáhlejší recenzi v Mobilitách 11/00. Do diskuse k tomuto prvnímu pohledu můžete psát, co vás na tomto telefonu zajímá. Buď přímo odpovím, nebo odpověď zahrnu do recenze.

Prozatím můžete aspoň zkusit štěstí - Benefon Q je totiž hlavní cenou v soutěži Mobilit, která právě probíhá.

Diskuze (29) Další článek: Palm nahoru, Handspring dolů, Pocket PC daleko

Témata článku: Benefon