Benzina má novou aplikaci. Můžete s ní sbírat věrnostní body a platit přímo u stojanu

Platit mobilem přímo od stojanu bez nutnosti chodit na pokladu lze také v síti čerpacích stanic Benzina. Umožňuje to nová Benzina aplikace, která nahrazuje starší aplikaci Benzina platby. Kromě plateb za tankování prostřednictvím QR kódů přináší také věrnostní program a umí navigovat řidiče k vybrané čerpací stanici. Benzina aplikace je ke stažení zdarma pro Android a iOS.

Zákazníci mohou v aplikaci sbírat věrnostní body (tzv. „Koníky“) za platby přímo u stojanu a při předložení QR kódu také za platby veškerého sortimentu na pokladnách prostřednictvím platebních karet i v hotovosti. Nasbírané body mohou zákazníci vyměnit za zvýhodněné nabídky či produkty zdarma z nabídky rychlého občerstvení Stop Cafe.

Benzina aplikace je nástupcem dřívější aplikace Benzina platby, která byla spuštěna již v roce 2018. Funguje tak, že si zákazník po natankování načte do telefonu unikátní QR kód ze stojanu a automaticky se mu zobrazí platební údaje, které potvrdí, a tím za tankování zaplatí. Aplikace ohlásí odeslání platby, zobrazí účtenku a zákazník může odjet. Platby prostřednictvím aplikace přímo u stojanu je nyní nově možné uhradit nejen bankovními kartami, ale rovněž Tankartou Easy. Do konce roku bude do aplikace přidána rovněž možnost platby Tankartou Business pro firemní zákazníky.

Diskuze (8) Další článek: Samsung v řadě Galaxy S21 nabídne S Pen. Ale jen jako volitelné příslušenství

Témata článku: , , , , , , , Platební údaj, Věrnostní bod, Platba, Stojan, Aplikace, Kód, Benzina, Tankování, Zákazníci, Čerpací stanice, T-Business,