Beyerdynamic Lagoon ANC: K aktivnímu potlačení hluku se přidává personalizovaný zvuk a osvětlení náušníků

Skupina špičkových sluchátek s aktivním potlačením okolního ruchu se rozrůstá. A německý Beyerdynamic Lagoon ANC má zajímavé trumfy – individuální personalizaci zvuku, která přizpůsobí reprodukci každému posluchači podle jeho sluchu (úprava ekvalizéru na základě poslechové zkoušky řízené mobilní aplikací). Zajímavé a praktické je i LED osvětlení vnitřní části náušníků. Podle nasvícení poznáte jednak úroveň nabití a když vezmete sluchátka ve tmě do ruky, hned budete vědět, který náušník je pravý a který levý.

Pro bezdrátový poslech využívají technologii Bluetooth v kombinaci s audio kodeky aptX, aptX Low Latency a AAC. Ať už je uživatel propojí se zařízením se systémem Android nebo iOS, nabídnou nejvyšší dostupnou kvalitu zvuku. Kromě toho je lze pro bezztrátový poslech použít i odpojitelný kabel.

Uživatel má k dispozici buď poslech bez ANC nebo dvě úrovně odrušení, které volí pomocí manuálního přepínače na sluchátkách. Většina ovládacích prvků (hlasitost, pozastavení a pokračování přehrávání, přesun mezi skladbami) je integrovaná do dotykového panelu na náušník. Povely jsou navržené tak, aby nedocházelo k nechtěnému náhodnému ovládání. Vestavěná baterie stačí na až 24 hodin hlasitého poslechu s ANC nebo 45 hodin bez.

Sluchátka Beyerdynamic Lagoon ANC jsou na našem trhu k dostání ve dvou barevných provedeních – černé a černo-hnědé za 10 000 Kč.

Váš názor Další článek: Windows převezmou hovor z Androidu, novinku už můžete vyzkoušet

Témata článku: , , , , , , , Low Latency, Potlačení, Zvuk, Hluk, Osvětlení, Personál, Poslech, Sluchátko, Nasvícení,