Bezdrátová sluchátka Philips SHB2515 mají pouzdro, které poslouží i jako powerbanka

Bluetooth sluchátka se nejčastěji párují se smartphony. A ke smartphonům také často používáme powerbanku. Proč tedy tohle příslušenství nespojit v jedno a ušetřit tak jednu krabičku? Z této myšlenky vycházejí zcela bezdrátová sluchátka Philips SHB2515, jejichž dobíjecí pouzdro lze zároveň použít jako powerbanku k mobilu. Tohle víceúčelové příslušenství můžete zakoupit i na českém trhu za cenu 3 100 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Samotná sluchátka jsou ve tvaru mušlí se špuntovými náušníky. K jistějšímu držení v uchu napomáhá gumová vzpěra, která se zapře o ušní boltec. Výdrž sluchátek na jedno nabití činí úctyhodných 5 hodin, dobití energie v pouzdře zabere zhruba půldruhé hodiny. Baterie v dobíjecím pouzdře pak nabídne kapacitu 3 350 mAh, což při sčítané výdrži znamená až 100 hodin poslechu. To v případě, že nevyužijete funkci externí powerbanky a část energie nepřesunete do mobilu nebo jiného elektronického zařízení.

Krabička se dobíjí přes microUSB konektor, bezdrátové dobíjení není podporováno. Pro funkci powerbanky je připraven klasický USB výstup. Sluchátka patří spíše mezi střední třídu, obsahují 6mm měniče a podporují kodek AAC a SBC. Žádné speciální funkce typu aktivní potlačení hluku (ANC) nebo ambientní režim nepodporují. Je možné je připojit se smartphony s Androidem nebo iPhony, a to prostřednictvím Bluetooth 5.0.

Sluchátka Philips SHB2515 v praxi otestoval portál AVmania.cz

Diskuze (4) Další článek: Značka Pocophone se odděluje od Xiaomi a chystá nový telefon

Témata článku: Philips, , , , , , , , , , Africký národní kongres, Sluchátko, Jak, Phil, AAC +, Pouzdro, Bezdrátová,