Bezplatné O2 karty z internetu: neomezené volání i SMS

Nebylo by to O2, aby tato nabídka neměla nějaký háček, ale opravdu můžete mít zdarma SIM, se kterou si zavoláte a napíšete zdarma.

Předplacené O2 SIM karty je možno zcela zdarma objednat v počtu až tří kusů na adrese simzdarma.cz. Operátor dokonce tyto SIM karty ještě zvýhodnil opakovaným SMS bonusem, ale ani to není vše. Karty objednané od středy 1. září nabídnou další zajímavý bonus – bezplatné vzájemné volání po první minutě. Na jiná čísla ve vlastní síti tedy nelze zvýhodněnou službu uplatnit.

Má to ale podmínku, neomezené volání vydrží vždy jen čtyři týdny, podmínkou je dobití kreditu alespoň za 300 Kč. Bezplatné volání lze alespoň využít kdykoli, neplatí pro něj žádné časové omezení typu „noční volání“ nebo jen o víkendech. Spolu s bezplatným voláním na dvojici získá zákazník s touto SIM zdarma také další bonus v podobě stovky SMS do vlastní sítě.

Klepněte pro větší obrázek
Ceny volání a SMS jsou na předplacenkách O2 vysoké, ale při pravidelném dobíjení si je můžete vykompenzovat díky zvýhodněným službám

Jen připomínám, že na předplacenkách je nulový kredit, který ale můžete navýšit o 50 Kč po odeslání odpovědní kartičky. A pro úplnost přidávám ještě ceny tarifů Na!Víc (jeden z nich si zvolit musíte) včetně přehledu zvýhodněných služeb. Ty dostane zákazník rovněž na čtyři týdny po dobití kreditu  alespoň za 300 Kč:

TarifNa!HlasNa!Pište
volání do všech sítí5,50 Kč6,50 Kč
minutová sazba po zahrnutí vlivu účtování*6,88 Kč8,13 Kč
SMS do všech sítí2,50 Kč1,90 Kč
MMS5,90 Kč5,90 Kč
*oba tarify jsou účtovány po celých minutách, reálná minutová sazba tak v průměru stoupne o čtvrtinu
  • Víkendové volání v mobilní síti O2 za 0,50 Kč za minutu (aktivace pomocí SMS ve tvaru VV na číslo 999 111)
  • Víkendové SMS v mobilní síti O2 za 0,50 Kč (aktivace pomocí SMS ve tvaru VS na číslo 999 111)
  • Večerní volání od 20 do 8 hodin v mobilní síti O2 za 0,50 Kč za minutu (aktivace pomocí SMS ve tvaru VECER na číslo 999 111)
  • Internet v mobilu za 20 Kč týdně (aktivace pomocí SMS ve tvaru INT na číslo 999 111)
Diskuze (25) Další článek: FaceTime: proč Apple kope do mrtvoly (video)

Témata článku: , , , , , Neo +, Vzájemné volání, Časové omezení, Karta, Zajímavý bonus, Neo, Volání