Black Friday u T-Mobilu: operátor zlevní vybrané telefony až na polovinu

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 13

Názory k článku

24. 11. 2020 08:58

Lepší je si koupit mobil za plnou cenu a k tomu tarif od http://o-mobil.cz/... nebo https://emtecko.cz/trz/... Tyhle tarify si může objednat libovolný člověk z ulice, je to operátorem podporovaná "šedivka". Firemní tafiry bývají ještě o velký kus levnější.Akce Black Friday jsou jen pro ty nejhloupější z nejhloupějších. Nebuďte mezi nimi.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Anonymizovaný  |  23. 11. 2020 14:47

Takže se stačí operátorovi zavázat, že mu za ty dva roky zaplatím minimálně 12 600 Kč (525 Kč x 24 měsíců) a dostanu za to 1500 Kč slevu na mobil?!Pro toho, kdo neumí ani elementární aritmetiku je to určitě super věc... Každopádně podobný tarif lze s "retenční cenou" získat za 300 Kč, což dokládá nejen moje zkušenost, ale i třeba zkušenosti lidí na foru mobilmanie.
Takže za tu "slevu" pak zákazník zaplatí cca 225 Kč každý měsíc navíc, protože retenci nedostane, což za dva roky dělá 5400 Kč zaplacených navíc, po odečtení "úžasné slevy" je to stále 3900 Kč navíc.Mimo to dva roky jsou dlouhá doba a většinou se stanou nějaké změny, především:
- možnost výhodnějšího tarifu v rodině nebo přes práci
- možnost tarifu zcela hrazeného zaměstnavatelem
- změna situace, kdy nepotřebujete služby (tak moc) využívat - sám jsem měl neomezené volání a data a později jsem přišel na to, že je nepotřebuji (zvlášť, teď v době lockdownů a homeofficů, kdy mi stačí domácí pevné připojení).Proto je nejlepší možnost dokopat operátora k nějakému "retenčnímu tarifu" bez závazku a mobil si koupit normálně za plnou cenu. Navíc operátoři ani nemají mobily zrovna nejlevnější nebo s nejvýhodnějšími podmínkami. Osobně mám nejlepší zkušenost s nákupem přímo od výrobce nebo od jejich výhradního zastoupení - především, co se reklamací týče, tak si nemohou dovolit tak arogantní jednání, protože jejich business stojí na kvalitě jejich produktů.Zkrátka než využijete jakoukoliv "úžasnou nabídku", tak je dobré použít Google a kalkulačku, případně tabulkový procesor a zjistit si, jestli se "úžasná nabídka" opravdu vyplatí nebo jestli "slevu" platíte vlastně sami sobě a ještě ji přeplácíte.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
23. 11. 2020 12:37

Já bych si nevybral ani jeden telefon. Tak raději zůstanu kde jsem. Čím novější tarif, tím dražší.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
23. 11. 2020 11:38

Black Friday u T-Mobilu: operátor zlevní vybrané telefony až na polovinu.
----------------------------------------------------------------------------------------V minulosti takto nabízené telefony operátorem, bývaly blokované
proti útěku k jinému poskytovateli - nešlo použít cizí SIMku .Později operátoři změnili strategii, firmware rovnou nechali naprogramovat tak,
aby telefony po uplynutí dvou let zdechly a zákazník musel koupit nový .
Dostal ho k nově, uzavřené smlouvě !Proto bych raději takovýto telefon přímo od operátora, i bez smlouvy nedoporučoval .
Mohlo by to být v důsledku drahé, kupovat znovu druhý telefon .
Mimo jiné, operátoři takto povětšinou nabízí levné Šunty .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (9)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor