BlackBerry KEYOne - Super novinka

Pojďte se dnes společně s internetovým obchodem Huramobil.cz podívat na novinku BlackBerry KEYOne s QWERTY klávesnicí.

Seznamte se s nejlepším telefonem s klávesnicí!

Nový vlajkový model BlackBerry KEYOne je opravdu stylový a luxusní telefon s vydařeným designem a QWERTY klávesnicí. Právě ta je charakteristická pro BlackBerry telefony. Navíc podporuje prediktivní zadáváním textu a funguje jako touchpad, se kterým můžete telefon pohodlně ovládat. Disponuje také možností přiřadit jednotlivým klávesám různé funkce. Stlačením jednoho tlačítka můžete jednoduše spustit prohlížeč nebo fotoaparát.

Tělo smartphonu je vyrobeno z kvalitního, lehkého a zároveň odolného hliníku. Záda jsou potažena černou gumou, která efektivně tlumí nárazy, ale také skvěle padne do ruky. Vpředu je displej chráněn sklem Gorilla Glass 4, to efektivně zamezí škrábancům. Všechny emaily, zprávy a další důležité věci si prohlédnete na 4,5” displeji s rozlišením FullHD.  

Chcete více informací? Podívejte se na videorecenzi!

Výkon, který nic nezastaví

Telefon běží na osmijádrovém procesoru s 3GB RAM pamětí. Vnitřní paměť disponuje kapacitou 32GB, kterou můžete pohodlně rozšířit pomocí paměťové karty. Mobil vydrží celý den s baterií s kapacitou 3 505 mAh, kterou nabijete s díky rychlému nabíjení Quick Charge 3.0 za 36 minut na 50%. Samozřejmostí je nejnovější operační systém Android 7.1 Nougat. Ten navíc obsahuje skvělé zabezpečení systému. Všechny vaše tajnosti tak budou v bezpečí s nadstandardním šifrováním a čtečkou otisků prstů. Tu naleznete chytře schovanou na klávesnici v mezerníku.

Profi foťák ve vaší kapse

Pro fotografie jako z časopisu je připravený zadní fotoaparát s rozlišením 12Mpx, světelností f2.0, rychlým automatickým ostřením a dokonalým záznamem videa v rozlišení 4K. Přední kamerka byla obdařena 8Mpx rozlišením s širokým pozorovacím úhlem. Můžete tak fotit jedno selfie za druhým.

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: Aukce skončila. Pásmo 3,7 GHz si rozdělí dva stávající a dva noví operátoři