BlackBerry představilo další model v designu studia Porsche

Spolupráce kanadského BlackBerry a německého designového studia Porsche Design přináší po dvou letech další produkt. Je jím smartphone BlackBerry P'9982. Od předchůdce P'9981 přebírá moderní design s geometricky přísně řezanými hranami, naopak nenabídne hardwarovou QWERTY klávesnici. Novinka totiž vychází z celodotykového modelu BlackBerry Z10, se kterým má společnou i většinu výbavy. Nabídne však vyšší kapacitu 64 GB vnitřního úložiště. BlackBerry P'9982 pracuje s operačním systémem BlackBerry 10.2.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
BlackBerry P'9982 Porsche Design

Nejdůležitější u podobných designových telefonů je zpracování a konstrukce. Studio Porsche Design si jistě velmi dobře ohlídá kvalitu zpracování, základními použitými materiály jsou nerezová ocel a sklo (displejová část) a kůže (záda). V limitované edici 500 kusů bude použita krokodýlí kůže. Nové designové BlackBerry P'9982 mohou zájemci zakoupit ve vybraných evropských buticích Porsche Design, v síti prodejen Carphone Warehouse nebo v londýnských obchodních domech Harrods a Selfridges. Připravit si musí v přepočtu zhruba 45 tisíc korun.

Diskuze (19) Další článek: Virtuálům navzdory: tarify od ČD jsou stále nej

Témata článku: Blackberry, , , , , Blackberry Z10, Carphone Warehouse, Mode, Black, Model, Smartphone BlackBerry, Krokodýlí kůže, Pór, Pře, DESI, Celodotykové model, Děs, Porsche, Moderní design, Nerezová ocel