BlackBerry Storm II: pod vládou dotykového displeje

BlackBerry Storm II je mezi přístroji výrobce RIM malý unikát. Není vybaven plnohodnotnou QWERTY klávesnicí, ovládání je podřízeno dotykům na displeji.

Už při prvním vzetí do ruky si rychle uvědomíte, že v ní nemáte žádné ořezávátko, ale pořádný telefon vyrobený z pořádného materiálu. Už rozměry jsou celkem veliké – 113 × 62 mm alespoň trochu zachraňuje tloušťka, která se zastavila na hranici 14 mm. Telefon působí velmi kvalitním a precizním dojmem, všude je množství kovu a vše je podtrhnuté hmotností, která se zastavila na hodnotě celých 160 g.

Přední straně dominuje rozměrný dotykový displej s úhlopříčkou tři a čtvrt palce, který disponuje rozlišením 480 × 320 bodů a je schopný zobrazit až 65 tisíc barev. Pod displejem se nachází čtveřice hardwarových tlačítek, která nalezneme i na jiných telefonech této značky. Jsou ovšem zajímavá tím, že od samotného displeje nejsou nijak oddělena, krycí sklíčko plynule přechází v tlačítka. 

Podrobnosti a kompletní test najdete v nových Mobilitách 4/10 na straně 76. Časopis je k dostání na všech stáncích za 39 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
BlackBerry tradičně doprovází bohaté příslušenství
 

 

Diskuze (6) Další článek: Philips chystá dotykový dualSIM s dlouhou výdrží

Témata článku: Blackberry, , , BlackBerry Storm, Dot, Dotyk, ? Displej, Displej, Sto, Black